3erkekannesi Meltemgndvn bu gece 40 oldum halâ ne gelen var ne giden ağrılarım dışında hic bir şey yok😅
Meltemgndvn Ayssmom bende ılık duşta plates topunun üstünde ufak ufak zıpladım banyodan cıktıgımdan beri habire baskı yapıyo
Ayssmom Meltemgndvn bende duşta squat yaptım her gün duş almaktan üşüttüm 🥲 biz bunları yapıyoruz ama inşallah açılmamız oluyordur azda olsa
Rengin_ Ozgglt_ Çok çok sagolun. Insallah tüm gebeler bir avazda sağlıcakla dogursun ins. Bir saattir uyku kaçtı gelmiyor. Sizin de öyle sanırım 🤗😅
Ozgglt_ Rengin_ benimde cuma günü suniyle (Fitille )başlatma ihtimalimiz var çantaları döktüm onlara bakıyorum koklaya koklaya 😂 heyecan panik korku sevinç yeni bir hayata başlama fikri düşündükçe uykularım kaçtı 😂
Meltemgndvn Ayssmom yarın kontrol var bakalım umarım açılmam olmuştur artık gelsin istiyorum bugünde temiLik yapıyım azcık 😂
Ayssmom Meltemgndvn bende yapıcam temizlik ama biraz üşütmüşüm kalkamıyorum inşallah kalkınca yapıcam 😂 yapalım belki acılma olurda doğuma alırlar tek hayalimiz oldu
sumce Kubragn inşallah canim. Bugunde gittim 41 e kadar bekleyip suni sancı ile doğumu başlatıriz dedi doktor. Suniye gerek kalmadan gelir inşallah. Nışanim gelmeye de devam ediyo 🤷♀️
benan_ Ozlemust benimde 3500 3600 falan ama bu ölçümler net değil yanılma payı çok yüksek dedi doktorum daha fazla da olabilirmiş 🤷🏼♀️
Ozlemust benan_ normal doğum yaparsak zorlanır mıyız yada kesimi çok olur mu şimdi de bunu düşünüyorum 🤷♀️pazartesi tekrar bakacak artmiş sa sancı açılma da yoksa sezeryan 🤪