Ozlemust Ayssmom aynı günüz sadece bebek k kasılıyor kilosu kaç bebeğinizin? Kilo arttıkça normal zor olur dşye de korkuyorum
Ayssmom Ozlemust 2800-3000 arası bişe bebişim tombik değil 😊 1 hafta öncede aynıydı 3 gün öncede kiloda almıyo acaba doktora desem suni sancıyla doğuma alır mı
Ozlemust Ozgglt_ hımm anladım benimde korkum o bebek kilo alıyor normal zor olur alttan dikiş im çok olursa o da kötü diyorum hayırlısı olsun hakkımızda 🙏haber edin ne derse merak ettim bende
Ozlemust Ayssmom isterseniz alır birkaç gün daha bekleyip bence benim doktorum suni ile başlatmıyor sancın açılman yoksa direk sezeryan zorla doğurtmaya gerek yok dedi
09elif Meltemgndvn bende 38+4 üm ama bende hala daha ağrı sancı yok doktor haftaya gel nst ve çatı muayenesi yapıcam dedi bekliyoruz bakalım
Sevcus Meltemgndvn bende bugün 38+2 oldum. 22 Mart pazar günü doğumum var ikinci bebeğim birinci zorunlu sezeryan olmuştu gelmezse o gün alacak doktorum. Akşam ağrılarım çok oluyor. Sağlıkla gelsin beneklerimiz
ZehraK23 38+6 dayz kızmla Ben kızımda yerini sevenlerden Toplanıp sertleşmekten başka bir sey yok akıntınz ne alemde kızlar doğmn habercisiymiş 🤷♀️🤷♀️
Mrvgl ZehraK23 Bende toplanma dünden beri çok. Akıntım da arttı geçen haftalara göre. Belirti mıymış öyleyse çok sevinirim 😀
Ozgglt_ ZehraK23 ya bugün ben mutfaktayken böyle bişey aktığını hissettim dedim nişan mı geldi hemen koştum lavaboya bi baktım beyaz akıntı gibi ama çok az sümüksü bir yapısı vardı nişan mı diye post açtım hatta kimse yazmadı 😢
KbrErr Ayssmom evet benimde oyle. Gecen hafta sancim vardi, acilmam yoktu. P.tesi kontrolum vardi ne sanci ne acilma birsey cikmadi. Persembe tekrar kontrolum var bakalim ne diyecek doktor ama benim kizin gelmeye niyeti yok 🙄