Fatmagunaay Meltemgndvn bende 38+3 olduk kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var ama sancı falan çıkmadı bu hafta kontrole gittiğimde . Bebek kanala da gelmemiş Haftaya çatı muayenesi var durum ne olur bilemem beklemedeyiz 😂
Ozlemust Melissaunall senin 22 martta 40.aftaya mı giriyorsun uygulamaya göre benim 23 Mart salı son aslında uygulamaya göre ama doktor pazartesi hazırlıklı gel doğurmazsan sezeryan dedi işte bakalım 🤷♀️ Melissaunall
Ozgglt_ Ozlemust bende cuma günü kontrole hazırlıklı gidicem ne olur ne olmaz ama hala karar veremiyorum
Kubragn 40+6 kızlar bu sabah nişanım geldi ama kontrole gittim açılma falan yok rahim yumuşamış sadece sancıda yok cuma son günümüz
sumce Kubragn 40+1 benimde bu akşam nişanım geldi kontrol icin gittim doğum açılman baslamamis dedi ebeler. Bu hafta her gün nst ye gidicem
Ozgglt_ Ozlemust yok. Daha fazla bekleyip beklememe konusunda kararsızım bebek kilo alıyor doğum zorlaşır yada kaka yapar diye tedirginim vs vs. Bakalım ben hazırlanıp gidicem sabahtan doktorla son kez konuşup karar veririz hakkımızda hayırlısı olsun
kevserdemir Benimde bugün kontrol vardı 38+6 dayız ilk gebelikte 41. Haftaya kadar bekleriz dedi sancı olmazsa suni veririrz dedi. Suni ile de zor diyorlar inşallah kendi sancim gelir de sağlıkla kavusuruz
ayseH3415 Meltemgndvn darısı sizlere inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğum kolaylığı versin Allah hepimize 🥲☺️
Ozlemust Ozgglt_ hımm anladım benimde korkum o bebek kilo alıyor normal zor olur alttan dikiş im çok olursa o da kötü diyorum hayırlısı olsun hakkımızda 🙏haber edin ne derse merak ettim bende
Ayssmom Bende doğurmak istiyorum yarım saat sonra 39+1 oluyoruz daraldım artık ne nişan ne su hiç bir şey yok 🥲
Ozlemust Ayssmom aynı günüz sadece bebek k kasılıyor kilosu kaç bebeğinizin? Kilo arttıkça normal zor olur dşye de korkuyorum