Gulsummyuksel Ozgglt_ benim çok şükür o yönden şansım vardı çok hareketliydi o yüzden takibim kolay oluyor ama o sadece suyun geldiğinde belli oluyor diye biliyorum normalde anlaşılmıyor sanırım. Onun sıkıntısı var bende zaten sezeryan da olmazsa nisan bebeği olacaklar 😂
Ozgglt_ Gulsummyuksel hareketleri çok sert artık bağırtıyor vallahi 😄 böyle ayağının karnımda gezdiğini görüyoruz 😄 evet balık değil koç olacaz diye direttiler yahu 😂
Gulsummyuksel Ozgglt_ biz artık birbirimizi itmeye başladık napalım herkes rahat ettiği şekilde durmak istiyor 😂
Ilknur-02 Meltemgndvn 39+3 olduk sancımda vuruyor kasılmalarımda oluyor ama gelmeye hiiiç niyeti yok , bir de kilolu 3.900 😞 Perşembe günü karar vericez doktorumla sezaryen olma ihtimalim var dua edin bana nolur 🤲🏻😊
Ozgglt_ Ilknur-02 Rabbim sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsin kolaylıklar diliyorum 🌸 benimde korkum o şu an 3 buçuğa yaklaştık 39+1 cuma kontrol var bakalım neler olacak gittikçe kilo alıyorlar
Ozlemust Ilknur-02 benimde bu hafta çok almiş 😔nasıl doğuracam bilmem sağlıkla gelseydi son 1 hafta verdi
tahamesus Meltemgndvn bana da 2 haftadır diyo doktorum her an gelir diye gelmedi. 39+3 (yarın) suni ile doğum başlicak 😊
Arass__ tahamesus neden 40 haftayı beklemiyor doktorun canım bende 39+1 ama gelmiyor ya artık oladr cok dogurmak istiyorum ki
Eliff1311 40 tan sonra da doğum olmazsa doktor müdahale etmiyor mu illa sancıyı mı beklicez ben bunu merak ediyorum çünkü hiç ama hiç sancim yok sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum 🤭
Ozlemust Eliff1311 bebekte bişe yoksa 41 e kadar bekliyorlar ama sonra suni ile başlatıyor illa normal istiyorum diyorsanız
Ozlemust Mrvgl hayır açılman sancın yoksa suni ile başlatmam zorla doğurmak oluyor o zorlamaya gerek yok dedi
Ozgglt_ Ozlemust bende cuma günü kontrole hazırlıklı gidicem ne olur ne olmaz ama hala karar veremiyorum