AysDemir Fndmrplt Aynen öyle oluyor haraketleri artdıkca insan çok acayip oluyor. Hele bide elini kolunu karnına koyuyorsun birden bire o tarafa gidiyor ayyy nasıl güzel duygu Rabbim tez zamanda o anları yaşamayı nasip etsin size ve bütün arzusunda olanlara. Bu arada biz 35haftalık olduk. Haraketleri tam hissetmeyince çokta birşey anlamıyordum ben ama şimdi nasıl güzel nasıl müthiş🤗😋😘
Gizem93- asyahumam Rica ederim gün içinde toplam 10 tekme atması yeterli ben de çok endişe ettim ama kafalarına göre yaşıyorlar şimdilik içerde rahatlar 😁
enisenalbant Teacher-mom Ben 20.haftada hissettim ama ilk başta pskolojikdir dedim bende denilen gibi kelebek uçması mı ne öyle bir şey olmadı 😂😂😂 20+3de film izlerken karnıma hey burdayım gibi bir tekme attı dedim tamam pskolojik değil😂😂 o gün bugündür elhamdulillah kıpır kıpırız😍😍
Gurbetci53 2.gebeliğim..10. Haftamız bitti. 2 - 3 gündür çok nadir de olsa, karıncalanma hissi oluyor. Hissedebiliyorum.🌼
Buketkucuk Teacher-mom 16.haftamda sanki kasıklarımda küçük bir kelebek kanat çırptı gibi hissettim. Bu yüzden de kızımı hep kelebeğim diye seviyorum. Sanki bir baloncuk patladı gibi oldu kasıklarım da. 18.-19.haftalarımda da bildiğiniz güçlü bir tekme hissettim, bildiğiniz biri vurdu içeriden şimdi 32+1 haftalığız🙈❤️
Rabiaceviz Teacher-mom bende 27 haftalık oldum minnoş kızım içerde hiç durmuyor taklalar tekmeler yeterki uzandığımi görsün
bademsekeri42 Teacher-mom 17+3 teyiz daha hissetmedim net olarak bazen karnım gurulduyo gibi hissediyorum ama emin olamıyorum 😊
elifkurt96 Teacher-mom ahhh o hissediş o sert bir tekme beni oturduğum yerden havaya zıplatmıştı o kadar farklıki o gün bugündür hiç durmuyoruz bazen günlerdir uyku uyutmuyor sanki karnımı sündürüyor bazen çok güzel depik atyor okşuyor nazende canımdan can gidiyor 😂😂😂
Ayaegulyunus AsiNebi bende arada bir karnımda balık varmış gibi öyle hızlı hareket ediyor ki sanki elimden kayıyor gibi 🥰😂 hiç beklenmedik anda herşeyi yapiyor geçen hafta babamlar yemeğe gelmişlerdi babamın sesine o kadar güçlü tepki veriyor ki resmen içerden çıkacak gibi davranıyor bende utanıyorum dışardan bakılınca hissediliyor diye annem babamın yanında karnımı sürekli kapatıyorum 😂🥰🥰🥰🥰 ama şimdiden bizim kız dedesini sevecek gibi görünüyor
Ayaegulyunus Teacher-mom ben erken hissettim 14.haftada hissetmeye başladım ama ilk başta anlamamıştım sonradan fark ettim pıt pıt atıyordu sürekli 🥰 şimdi 27+6 olduk resmen taklalar atıyor içimde bi yere toplanıyor sertleşiyor sert sert tekme atıyor artık güçlü bı şekilde ben burdayım annecim diyor geceleri çok hareketli oluyor sırf onun hareketlerini izlemek için geç uyuyorum annesiyle oyunlar oynuyor minik kızım benim 🤰🤰🤰🤰🥰🥰🥰
AsiNebi Ayaegulyunus Ay canim ya kiyamam 😍 tıpkı benim gibisiniz kaç haftaliksiniz acaba ? 37 hafta olduk Karnimi yastikla kapatiyorum kimse gormesin diye 😂 ses duyunca hiç durmuyor 🥺 çok utaniyorum o zaman karnim sagdan sola savruluyor
FatmanurAyz Ben herseyı yapıyorum konsıyorum gıdıklama gibi elımle sureklı harekt etmesı ıcın uğraşıyorum resmen 😅 cok ıstıyorum hissetmeyi 😍
Lavinyaaaa aannepandaa Hahahah oyy yerim ben onu 😁😁 pek bağırsaklık bi hareket değildi zaten bagırsaklarım yapmaz öyle şey 😁 ilk gebelik ama 16+5 te hissetmiş oldum diyelim o zaman 😍
Ayaegulyunus Teacher-mom şuan buradaki yazıları okuyunca bile bizim ki kıpır kıpır hareket halinde karnım şekilden şekile giriyor 😂 öyle sert tekmeler atıyor ki
Sltann caglaaaaaa bu guruldumaa bebekle alakalı mı bende 12 haftadyım son 1 haftadır aç değilim aslında ama sürekli midem gürüldüyor sanki bomboş hiç yemek yemeyiz ya öyle 2 3 dakika sürüyor birde
Mavi87 Sltann midemizdeki düz kaslar gebelikten dolayı eskisi kadar iyi çalışmaz. Yavaşlar, bağırsaklarda görevini eskisi gibi yerine getiremez. O guruldamanın sebebi bu. Probiyotik içeren gıdalar tüketin. Kefir, yoğurt.. abartmamak şartıyla turşu..
Smyra- Cdlmeryem evet baya güzel bir his bende de 17 gibiydi sanırım hissedeli böyle sert bir şekilde vurdu sabaha kadar sessizce korkmuştum uyumadım hiç 😅😅😅şu an 26 haftaligiz çok güzel vuruyor yer değiştiriyor