Bhrertrk 20 haftalıktık ilk hareketlerini hissettiğimde . O an oturup hüngür hüngür ağlamıştım. Öyle güzel öyle heyecan vericiydi bi o kadar muazzam … Lütuf resmen 🙏🏻
Busracikkkk Teacher-mom 17. Haftada kelebek çırpıntısı gibi hissettim şuan 24 üz karnımın üstünden bile belli oluyor tekmeleri çok hareketli bizim kız😁
Prenses21 Teacher-mom benimde erkek canim bn de 15+5 ken hissettim damar atmasi gbi boyle elini surekli karninda beklet hissedersin
Mervearsln 40 günlükken hissettim kıpırtıları resmen erkek çabuk canlanırmış gercekten çok doğru sağlıkla gel güzel oğlum💙😊
tanya25 Bende ilk 16.haftada damar atması gibi bişey hissettim. 17de arada bir biraz daha şiddetli olmaya başladı. 18+0 oldum bugün sabahtan beri hiç bişey hissetmedim :/
Pelin__1 tanya25 ben de bugün bi pıt hissettim ama çok hafif yani bebek mi değil mi ondan bile emin olamadım😂
Mervearsln Pelin__1 5 6 haftalık tı çok erken hissettim kızıma hamileyken 5 aylık tı mesela cok gec hıssetmıstım erkek çocugunda tam tersi oluyormus😊
Pelin__1 tanya25 valla sen yine hissetmişsin bişiler ben böyle bi dalgalanma hissettim önceki gün ama bebek midir ki acaba dedim yine😅 Daha kesin bi hamle yapması lazım 😂
AsiNebi Ayaegulyunus Ay canim ya kiyamam 😍 tıpkı benim gibisiniz kaç haftaliksiniz acaba ? 37 hafta olduk Karnimi yastikla kapatiyorum kimse gormesin diye 😂 ses duyunca hiç durmuyor 🥺 çok utaniyorum o zaman karnim sagdan sola savruluyor
Ayaegulyunus AsiNebi 27+6 olduk canım durduk yerde aniden hareket ediyor yeter ki ses duysun hemen kıpırdamaya başlıyor 🥰🥰🥰😂😂
Pelin__1 Mervearsln 5 haftalık mı yani gerçekten bu imkansız çünkü o zaman fetüs değil hücre yumağı oluyor daha nasıl hareket edecek ki anlam veremedim 😃
Mervearsln Pelin__1 40 günlüktü tabıkı bebek hareketi gibi hissetmiyorsun ara ara kıpırdanma olup gecıyor hatta çoğu anlamaz yanı güçlü bir kıpırdanma degıl 😊 İmkansız degıl çünkü bebek oluşmuş oluyor nokta kadar da olsa 😍