Nbiyecbn26 Ben hissedemiyorum ya nasıl bişey olduğunu da bilmedigim için ilk hamileligim oldugu için nasıl hissedilir bilmiyotum bile korkuyorum hep aklıma kötü şeyler geliyor hep doktora gidip kalp atışını dinlemek istiyorum iyi mi diyr şuan 19.haftamdayım kızım olucak inşallah
Sltann caglaaaaaa bu guruldumaa bebekle alakalı mı bende 12 haftadyım son 1 haftadır aç değilim aslında ama sürekli midem gürüldüyor sanki bomboş hiç yemek yemeyiz ya öyle 2 3 dakika sürüyor birde
Kamile71 Meryemdimetoka bir konuya çok üzülmüştüm ondan sonra oldudoktora gitmeyi bile düşündüm çok şükür sevindim benzer şeyler yaşadığımızı 🙂🙏
sacmalamakizim Teacher-mom Bende 17′yim ama hiç hissetmedim hissedemiyorum. Tedirgin olmaya basliyorum biraz 😔
Polat_cennet Teacher-mom ama sacmalamakizim bizde 17olduk ilk hamilelik olunca 20de fln hissediliyordu galiba sabırsızlıkla bekliyorum bende
Buglemlina_dilan ilk hissettigimde bir kelebek kıpırtısı gibiydi cok tatlı bi duyguydu o an hep kıpırdasın diye dualar ettim ve rabbim devamini getirdi 👶🏻💓👶🏻💓💓👶🏻🌹
Bestosko Dün 16+3te karnımın içinde kuş kanat çırpıyor gibiydi 2 saniye kadar sürdü, az önce de karnıma bişey değdi çok hafif geçti sanırım hissediyorum yavaştan 🙈 çok garip bi duygu insan tasvir edemiyor ne büyük mucize 😍
Asyavera Teacher-mom Kızım olacak çok hareketli zayıf olduğum için 16.haftamda pıt pıt hissettim 20.haftada artık belli oluyordu eşimde görüyordu simdi 29 haftalığız karnımın içinde ahenkle dans ediyor adeta 😃🦋🧚🏻♀️
ecemmp- Kizlar bir sorum olucak 20. Haftada bebek sagdan sola gezer mi ben daha 1,2 gundur sanki birsey vurur gibi hissediyorum ama cok nadir her zaman degil
Lavinyaaaa aannepandaa Ayy iki gün önce aynısını yaşadım bi tahafladım ama amaan daha çok erken o hareket bağırsaktır cnm deyip geçiştirdim kendimi meğer bebeğimmiş cidden 😍🙈🙈 O gün sabah erkenden akşama kadar hep ayak üstündeydim hiç oturmadım temizlik misafir hazırlık ikram et git gel derken ölmüştüm yorgunluktan yatağa uzanınca bi yarım saat sonra dört 5 kere tık tık kapı çalar gibi atışlar oldu bi kaç saniyelik sonra durdu biraz sonra tekrar öyle vuruşlar oldu bir saat sonra tekrar tekrarladı kendini tamda dediğiniz yerde sol kasığın ortalarında felandı 😁
aannepandaa Lavinyaaaa o zaman hoş geldinn kommşuuuu… Kapıyı tıklamış ya.. durmaz artık 🤭 doktora ertesi gün sormuştum. Bağırsak hareketi gibidir ama o bebek dedi.
Lavinyaaaa aannepandaa Hahahah oyy yerim ben onu 😁😁 pek bağırsaklık bi hareket değildi zaten bagırsaklarım yapmaz öyle şey 😁 ilk gebelik ama 16+5 te hissetmiş oldum diyelim o zaman 😍
Cansuu1706 Teacher-mom 14. Haftada pit pit 15 in sonuna dogru bir iki defa kayma 16 da bildigin minnak tekme sanirim 17 basi saglam bi tekme yedim sadece bir seferlik ama duzenli olark hissediyorumm bebekim hareketli biraz 🤣🤣
Ozge890 Teacher-mom 10 haftalarda cok hafif pit pit hissi gibi bisey vardi 20 haftalara kadar simdi ise tekme atiyo cok sert olmasada hissettiriyor kendini cok guzel bisey🥰🥰🥰
Semnr2 Teacher-mom 21 haftalık olduk daha yeni yeni hissediyorum bende seğirme gibi kelebek çırpınır gibi cinsiyet kız ♥️
sevvalakkah asyahumam Evet canım çok normal bebeklerimizi 22. haftaya kadar düzenli olarak hissetmeyiz küçük oldukları için ama 22. ve 24. haftalardan sonra düzenli olarak hemde tekmeleriyle hissederiz korkma içini hep ferah tut ☺️
Selocan59 Esma21 ayy yorumu okurken ne güldüm Allah’ım yaa rabbim yaa rabbim de seni güldürsün inşaALLAH