SemraCantrkCokun Erkek annesi olunca ne oluyor kız annesi olunca ne? Bu nasıl bir forum başlığı? Evlat evlattır, kızı erkeği olmaz. Bi de erkek annesi olmanın gururunu yaşıyorum demek ne Allah aşkına. İşte bu zihniyetler yüzünden toplumda hala bu ayrımcılık devam ediyor ve yazık ki devam edecek. Kızım olsaydı da aynı gururu yaşardım deme gereği duyanlar bile var. Elimizde olmayan şeyler için niye gurur duyarız ki. vatana millete hayırlı evlat olsunlar da kızmış erkekmiş ne önemi var.
Feyza12 Hatice3 bazen şey yapıyorum giyinip süslenip tam bi oglan annesi oldum diye gururlanıyorum kendimle ben bu işi pek sevdim 😂😂😅😅😂
Sshr Minikanne06 bende 20 haftaym bu hafta çok hissediyorum bazen tatlı şeyler yiyip yan yat hissedersn belki😍😍😍
Aylinaylinn PnRTurK53 bana da yüzde 80 kiz dedi doktorum. Ama bastan beri oglum olacağını hissediyordum sonuç erkek 😀 ayni duygulari yaşamışız
Zhrnc Tubaraf 28+6 O kadar çok tekme atıyo ki uykumdan uyanıyorum çok hareketli maşallah Bana çok çektireceğe benziyo
eCeCik CerenSelvi allah hayırlı doğumlar versin inşallah 💙💙💙 sağlıkla kucağına almak masip etsin bi avazda kurtarsın😂😂 başka dua aklıma gelmedi🤣🤣🤣
MerveMustafaKaraku mugeaykut merak ediyorum bişeyler almaya başladınız mı? Ne zaman başladınız yada başlayacaksınız? Şimdiden teşekkür ederim ☺️