Minikanne06 Marssson bende boy var birazcık ve 64 kiloyum kiloyu belli etmiyorum boydan dolayı ondan diyorum heralde o yüzden kımıldamiyo 😁😁 yada iç karnımız geniş 😂😂
Tugceince Tubaraf çokkk seviyorum onu . Bazen kanım kaynıyor ona yanağını sıkar gibi karnımı sıkıyorum 😂😂😂 çok oynak ama maşallah hiç durmuyor özellikle akşam yattığımda hareketleri yatağı da kıpırdatıyor 😃hiperaktif olur diye korkuyorum
Deletedmom67 Oyy anasının kuzusu o 😊 nazlı böceğim tırtılım benim devasal bir sevgiyle bekliyoruz babasıyla onu ❤️
TCNilayYaz Benim 2. Oğlum çok mutlu oldum ikisininde oğlan olmasına 15 gün kaldı Doğuma hayırlısıyla inşallah ama erkek annesi olmak ayrı bir duygu yani benim için öyle
svgisnreyphn 30+3 üz çok güzeeeell bi duygu ve gurur bilmiyorum kızda çok güzeldir tabi ama ben hep erkek diyordm içime. Hep öyle doğdu rüyalarmda da gördm öyle de oldu çokkk bambaşka bi duygu gururlu şimdiden inş hep bi ömür öyle olur 🙏😍💙
esmaozan hep erkek annesi olmak istedim hislerimde doğru çıktı 19 haftaligiz tekmeleyip duruyor afacan ya Rabbim herkesin kucagina sağ salim almayı nasip etsin ins 😊
Busrayildiz Minikanne06 öksür tatlı ye biraz yürü öksürerek karnına biraz baskı yaparak salla belki işe yarar ☺️Benim ki maşallah yerinde durmuyor
Feyza12 Oglan annesi olmanın gururyla yaşıyorum adeta hamilelik evhamı ve o minik tekmelerini saymassak çok güzel bi durum 😁😁