Merve77 Tubaraf ne hisssediyim kaynanami daha iyi anliyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hahahaha kizim var dunyaya degismem ama erkeklerde pek kiymetli oluyorr
Feyza12 Hatice3 bazen şey yapıyorum giyinip süslenip tam bi oglan annesi oldum diye gururlanıyorum kendimle ben bu işi pek sevdim 😂😂😅😅😂
Minikanne06 Onurunannesi yazdım ya ablası yok ay ne hareketi 25.haftaya kadar normalmiş 2 3 hafta daha beklicem pazartesi kontrolüm var inşaAllah iyidir ara sıra evham yapiyorum 😢
Tugbaumit Tubaraf Oğluşum olacağı için çok mutluyum ama anasını azıcık bıraksa sürekli hareket halinde bi çocuk hiç mi durmaz dedirtiyor şimdiden bana çünkü artık hareketleri canımı yakmaya başladı 😂
Onurunannesi Minikanne06 yok yok hiç evham yapma kesin minik biraz tembel 🤔🤗 biz 19 hafyaligiz bizim tekmeler havada uçuşuyo 😍😍
Minikanne06 Onurunannesi insaAllah kuzum mesajlaşma yada arkadas ekleme yok malesef uygulamada yine buluşuruz bi postta insaAllah😊😊
YaSeEeeee Tubaraf 31+4 haftalığız oğlum çok yaramaz akşama kadar beni sallıyor ama hala makat pozisyonun da ve şişko böyle giderse 30 Temmuz sezeryan 😨😍😬
Mineebd Tubaraf benimde oğluşm olcak 15+5iz. Ne zaman usy’ye girsem yüz üstü yatıyor çocuuğum 🤣 hep uyku halinde. Rahatına pek düşkünn
esrasd Benim de oğlum olacak inş 21. hafta bitiyor. Mesajı görenlerden dua rica ediyorum bugün detaylıda kalbinde parlaklık çıktı oğluşumun. Bir kez daha sadece sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun diye düşündüm. Eşim ve ailesi çok kız istemişlerdi ve erkek diye sevinmemişlerdi ben de çok etkilenmiştim. Belki de cezasını çekiyoruz diyorum inşallah sağlıkla gelir hepimizin yavruları
EmelGl Minikanne06 Minikanne06 kaç haftalıksınız ? 37+3 olduk biz benim oğlumda çok hareket etmiyor ... gün içinde yaptığı tek şey topuğuyla iteklemek 😅😍
Minikanne06 NuriSedaAkkz 22 23 haftalara kadar normalmiş bekleyelim bakalım kuzum bende senin gibi merakla bekleyenlerdeniim 😍😍