AslArazErturul Slm bayanlar. İki kızım var 18 haftalık hamileyim iki gün önce öğrendim oğlum olacağını günler geçmek bilmiyor. Hissetmeye 17 haftalıkken başladım. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Zeykem Tubaraf kıpır kıpırız sımdıden futbolcu yetısıyor ıcımde herhalde🤣 29 haftalıgız erkek annesı olmak nasıl cok merak edıyorum😂 sırt agrımız cok fena
Minimini04 26 haftalığız benim oğlanda babası gibi keyfine düşkün olcak heralde canı isterse 1-2 kere gün içerisinde kendisini belli ediyor okadar artık kımırdasın diye müzik dinletiyorum 😂
Onurunannesi Tubaraf benimde esim kız istedi erkek ama..😉🤗🤗😍 sağlıklı olsun da başka bisi degil tabki
Onurunannesi Minikanne06 ayaklarınızı bir yere koyarak kaldırıp elinizi karniniza koyun birde öyle deneyim ben ilk öyle hissettim ve ne zaman uzanayım hemen atar 😁
Asrinbaby Tubaraf Çok yaramaz bir oğlum olacağını hissediyorum 😍çünkü bi bebek hic mi durmaz uyumaz bütün gün beni tekmelemekle meşgul 🤣 arada sancısı da cabasi. 33 haftamizdayiz bakalim ne zaman gelecek
Mervezmezen 13+1 bugün erkeğe benziyo dedi doktorumuz bir kızım var 2 buçuk yaşında hep erkek kardeş istiyodu içine doğmuş gibi...sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah
Minikanne06 Marssson bende boy var birazcık ve 64 kiloyum kiloyu belli etmiyorum boydan dolayı ondan diyorum heralde o yüzden kımıldamiyo 😁😁 yada iç karnımız geniş 😂😂
fatos2404 Tubaraf bana 12. haftamda erkeğe benziyor dedi ama kesin bişey söylemedi şuan 14+5'teyim bakalım bayramdan sonra kesin öğrenicez 🤗