Hifaelif elademir04 Yorumunuz için teşekkür ederim isimlerden hesaba çekileceğimizi biliyorum niyetiniz ve uyarınız da kötü değil farkındayım ama direk günah demek doğru değil çünkü günah diyebilmek için bir fetva olması gerekiyor ve böyle birşey yok sadece koyacağımız isimler güzel anlamlı olması daha hayırlı
Hifaelif Betuldoksan Amin inşallah sizin evlatlarınızı da 💕 Eşim Cemre ismini çok seviyor ve istiyor bir arkadaşının kızı cimcime ile tanışmış adı Cemre ymiş çok akıllı ve nazlıymış oda sürekli ondan bahsediyor ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm annelere
Meralcnbz Newwmomm 1 kizim 3 oglum var kizimin adi nur oglanlarin adi yagiz, ayaz, aras karnimdakinim cinsiyeti belli degil kiz olursa miray erkek olursa yiğit olacak fikir olsun sizede🥰❤️
Nurkiz Nunumella13 var mı harflern özelliklerim yzdıgı bir site bir link ? Yardımcı olursamız sevinirim ☺️
Nunumella13 Nurkiz https://www.ismininanlaminedirx.com/ ben buradan bakıyorum harf şeklinde bakılmıyor isim yazılımda aşağılarda çıkıyor tek tek harf analizi iyce dikkatli okuyun,tek tek bütün harflerrı not aldım, hatta ezberledim bile 🤦🏼♀️ etrafındaki insanların analizine baka baka 🤩
Rabiakltk5 Bende mihran koyucaktim oğlum olucaktı ama maalesef nasip olmadi 4 aylik bebeğimi kaybettim dogurarak düşük yaptim allah sizinkileri size bağışlasın ve sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.