Melisam53 ecce_mommy amin inşallah Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun bizlere kuvvet, güç versin inşallah🤲🏻 Tabii anlatırım inşallah zamanı gelince☺️
Rmys_eyllhfa_ EmrEda4 Hafsa ismini biliyorum ve çok beğeniyorum aslında ama çok fazla kişi Hafsa ismi koydu yakınlarımdan o sebepten düşünmüyorum açıkçası
birgul_33 Cinsiyetimiz belli değil henüz ama erkek olursa rahmetli kardeşimin ismi olacak kısmetse Levent ❤️❤️Kız için aylin ve berra listeye girdi 🥰
Zezz 13 haftaligiz cinsiyet belli degil saglikla gelsin yeter.. Kiz olursa mira.. erkek olursa sarp..
Zezz Didi6 mira anlami 5 dilde gecmekte okyanus kuyruklu yildiz..dunya..arapsads tartisma evet bi tartismayi belirtmis. Kii b8z arsp degiliz turkuz dimi
Princessmom eliffkrts lina kızımın adı. Haşr Suresi 5. Ayette cennet meyvelerinden bahsederken. Hurma ifadesi olarak geçer. Lena ismide Bakara Suresi Ali İmran Suresi ve Maide suresinde bizden biri bize anlamında geçiyor
merweeilbey1 Newwmomm ilk oğlumun adı ömer ilbey Şimdi ikinci oğlum olacak 29+6 bunun adı Asil Deha ❣️olacak inşallah
Esen3535 Newwmomm benim kızm olacak inci koymayı düşünüyorum bana yapılan yorumu söylemek istiyorum bebeğe Sesli harfi cok olan isim konulmazmış bebek cok hasta olurmuş ilk defa böyle bi yorum duydum Şaka gibiydi