Animes Newwmomm cinsiyeti belli değil henüz ama kız olursa Elfida, erkek olursa Balamir koymayı düşünüyoruz. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de 💗
biyologelif Rabbim nasip etsin bir kızım daha olacak. İlk kızım İlknur Azra, ikinci kızıma daha birinci ismini bulduk Yüsra ikinciye bulamadık
Papatyadelisi Newwmomm Ben ‘Mira’ ismini koyacağım ..yıllardır hayalimdi bir kızım olursa ilerde diye kalbimdeki isim🙏🏼🥰🧿
Mervearsln Papatyadelisi mira nın anlamına bakın oyle koyun bence bende zamanında oyle koycaktım ama anlamı Allaha şirk koşmak bende mıray koydum❣️
Fidan47 Kızımız olacak inşaallah ve Beyza koymayı düşünüyorum eşimde beğendi 😍🤲bide oğlumuz olursa Allah’ın izniyle onu da eşim çok istiyo Aras koyucaz oda benim gönlümce olucak 😍🤲
Kubrablc Mervearsln nerden okudunuz mira nın anlamını biz de koyamyı düşünüyoruz ama araştırdık dediğiniz gibi bi anlam çıkmadı
Salishlisi BsraAktr Lina ve Asel isimlerine birer ek isim eklemek gerekir çoğunluğu farklı harflerden oluşan, çok zayif isimler canım özellkle soy isim kısaysa 🤗
ata21 Newwmomm benim de oğlum olacak nasipse Ata düşünüyoruz soyadımız Ertürk Ata Ertürk ama insanlar çok kısa falan diyor kafam karıştı 😟