kubrakokcan Newwmomm oğlumuz olsaydı Alparslan Zeyd olacaktı. Kızımız olacak , Vera koyacağız inşallah 🍀🤍
Gzydn Rmys_eyllhfa_ bizde eltimle hamileyiz 3 ay var aramızda kıskandınız abinleri gibi yorumlar gelmeye başladı siz nasıl basettiniz bu durumla
gulsahalp Gzydn senin doğurmanı mı beklicektim evlat sevgisi için derdim bu çocuğun geleceği varsa elti görümce beklemiyor Allah’a şükür evladınız oluyor iyi tarafından bakmayı öğrensinler.
Rmys_eyllhfa_ Gzydn ben eltimle hiç tanışmadım o yüzden birbirimizi tanımıyoruz kayınvalidemgilden öğrendim hamile olduğunu bizde düşünüyorduk zaten tamamen tesadüf oldu 😅😅
Ftm-2 Bi tane kızım var adı Asel Visal. Eğer erkek olursa Asil kız olursa da Adel koymayı düşünüyorummm bakalım 🤷♀️
gulsahalp Newwmomm zeyd mükemmel bende hep oğlum olursa bu isimi koyarım diyordum ikisi de çok uyumlu💙 ama benim kızım olacak o yüzden daha karar veremedim 🤗
Salishlisi bhr33 Çookk güzel isimlr canım 🤗 Rabbim sağlıkla, afiyetle kucağına almayı nasip etsin 🤲 Önerirsem de Baturalp, Baturay, Ertuğrul çok güçlü birçok yönden destekleyen güzel isimlerden 😍
ecce_mommy Melisam53 Allah yardimciniz olsun saglicakla kucaginiza alin insallah bizede dogum hikayenizi anlatmayi unutmayin 😊🥰
Melisam53 ecce_mommy amin inşallah Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun bizlere kuvvet, güç versin inşallah🤲🏻 Tabii anlatırım inşallah zamanı gelince☺️
Ay_123kivrak Gizemshn kusura bakmayın ancak görüyorum yok öyle bi şey söyleyen olmadı ben Kerem ismini koydum eşim Alp ama söyleyen olursa da takmayın bence gayet güzel kerem ismi her dönemde güzel bence💙👼🏼
Buket4517 @Newwmomm Newwmomm Newwmomm Newwmomm cınsıyetım daha belli değil ama erkek olursa Ferman kızım olursa Beliz koyucam
nazli1992 elademir04 günah olduğunu nerde okudunuz? Cemrenin anlamındaki ateş kötü anlamda değil ki.Baharın habercisi
Betuldoksan nazli1992 ya işte bende çok karşı çıkıyorum su isim günah denmesine kuranda böyle bisey geçmiyor istediğin ismi koymakta özgürsün ama anlamı kötü olmasın yeter niye günah diye adlandırıyorlar anlamıyorum ateş diye isim var ona bakılırsa oda haram mi oluyor ozaman kuranda böyle bisey geçmiyor ben cemre ismini çok seviyorum 2 yaşındaki kızımın ismide cemre şuan ikinci kızım olacak insallah onunda ismini cemreye uyumlu isim koyacağım
elademir04 nazli1992 özellikle bir yazı da veyahut bir makale de okumam gerekmiyor. Her müslüman ateşin hoş bir şey olmadığını ve şeytanın ateşten yaratıldığını ve cehennemin kaynağının ateş olduğunu bilir. Bir hadisi Şerif’te buyuruyor zaten “sizler kıyamet günü isimlerinizle ve babalarınızın isimleri ile çağrılacaksınız. Öyleyse isimlerinizi güzel yapın.” Ayrıca hiçbir kul yoktur ki Allah’ın hoşlanmayacağı isimle onunla huzuruna çıkmak istesin. Daha özenli seçimler yapmakta fayda var diye düşünüyorum vesselam.. ❤️
Mavi87 nazli1992 niyet önemli. Cemre denince benim aklıma da baharın habercisi geliyor. Tdk dan da bakarsanız öyle yazıyor zaten. Morelinizi bozmayın 💙🌸
Dmlagclu Newwmomm benim bir kızım var ismi yansı şimdi bir kızım daha olacak onun ismide yankı olacak
Kaktus48 Newwmomm daha belli değil ama kız olursa Masal erkek olursa Poyraz istiyoruz.Allah nasip ederse😊