incirannesi21 Zelsonr bir arkads adı s3daydi uygulama limon diyormuş ama karpuz kadr görmüş yavrusunu ultrasonda yanlış anlmadıysam ya iyi beslemiş bebesi yada bizde karpuzuz haberimiz yok😆😅
Zelsonr incirannesi21 Olabilir valla bende limondan azıcık büyük gördüm ama bilemedim cuma günü gidicem tekrar bir bakarım 😂😂
Zelsonr incirannesi21 Yok daha öğrenmedim bence daha erken 14 hafta falan olunca özele gidip öğrenirim burda devlet hastanesi söylemiyor 🙄🤷
Makbule_ Derya6800 Aksaray hastanesinde sevilay hanımdı soyadını hatırlamıyorum siz hangi doktora gidiyosunuz
incirannesi21 Zelsonr çatlayacak ben öğrenen kadr hadi hayırlısı sağlıklı olsunda ama işte merak oluyor ister istemez
incirannesi21 Gamze_zeynep mhrs canım geç geliyor ildırım düşüyor zaten uygulamaya girince bildirimlerini ac sana uğrun da verdiği kabul ediyorsun uygun deilse yine talep ediyon
Sedaaakurul incirannesi21 Evet Diyarbakır Anneleri birbirini eklese ne güzel olur, var mı öyle bir çalışması bu uygulamanın 🤗
incirannesi21 Sedaaakurul ben acayim mi yada biriniz sohbet başlığı acin diyarbakirlilar gelsin diye gidelim.oraya yada eklenti öğretsin biri bize😆😁😁
Zelsonr incirannesi21 Ya bende heyecanlıyım çok emrak ediyorum hatta şuan bile düşünüyorum acaba ne diye ama, dediklerine göre 14. Hafta net oluyor ondan dedim beklerim diye yoksa şimdi bile öğrenmek isterdim 😂
Rbkny incirannesi21 hayır 11+5iken minik kızım yigidin malı meydandadır dedi ve herşeyini gösterdi doktor amcasına😂