Zelsonr incirannesi21 Ya bende heyecanlıyım çok emrak ediyorum hatta şuan bile düşünüyorum acaba ne diye ama, dediklerine göre 14. Hafta net oluyor ondan dedim beklerim diye yoksa şimdi bile öğrenmek isterdim 😂
Mervesaglam23 incirannesi21 aynıyız:))bugün ultrasonda elini ayağını nasıl oynattığını nasıl çırpındığını gördüm 🥺
incirannesi21 Mervesaglam23 11 haflaikta el ayak oynatıyordu limon diyor ben onu çok mu küçük görüyorum acaba eli ayağı oluşmuş yani ee cinsiyet onu da öğrendin mi benimle aynısın?😊🤗🤗🤗
Yagmur1402 incirannesi21 yok canım problem değil tanışıyor musunuz falan yazmışsın da o yüzden sordum
lentil Yagmur1402 ayyy çok güzel ya ben daha 10 gün sonra fln gitmeyi düşünüyorum doktorların negatifliklerini duymamak için ama bir yandan da merak içindeyim 🙄 beta değeriniz kaçtı peki belki bende ona göre erkene alırım. Sizle 1 gün var aramızda sadece
incirannesi21 Yagmur1402 hayr hatırladım sen bir arkadaşa haber verirsin demişin yada o demiş ben dedim ki siz takiplesiyormusunuz haber edeceksiniz birbirimize takiplesmeyi bize öğretim diye cnm yanlış oldu yanlış anlasildik😁😄