incirannesi21 Seda_nrr şaka mı yapıyon ee limon dememismiydin kafam yandı vala ne şimdi benimki d3 limon kadar ama halbuki karpuz kadar mi🤣🤣🤣🤣🤣🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Seda_nrr incirannesi21 yok kız yok limon kadar ultrosonda büyüteçle bakılıyor ya 😂😂 o yüzden büyük gibi duruyor onu demek istedim karpuz doğacağı zaman oluyor 😂
incirannesi21 meinbaby_ evet bacak ağrısı bel bel boşluğunda ağrıyor yaa var karnımın icnde ara ara bulantı ama kusma yok çok sukur kılında hala aynı almadım henüz
incirannesi21 Scgn123 ayy d bir diye post açalım orda toplasak he mi kızlar he diyenler belli etsin kendini gau yaşar gil egim araştırma doğum hastanesi neslihan aslan doktorum
incirannesi21 Busrayilmaz2 naneli sakız çiğne iyi geliyor başa parol içebilirsin sadece çok ilaç almanı tavsiye etmm
Busrayilmaz2 incirannesi21 valla lupus hastasiyim tiroitte var onun için ilaç içiyorum folikasitte var şimdi kafama göre almiyim dedim cumartesi günü sorucam doktora maf oldum zonk zonk kulaklarım çınlıyor
incirannesi21 Yagmur1402 haber verirsin demişiniz tanisikligimiz yada takiplestiniz mi bilginiz var mi soylermisiniz burdan hoşuma giden sohbet arkadaş olmak istediğim birini ekleme gibi bisey söz konuş oluyor mu şimdiden saol
incirannesi21 Zelsonr bir arkads adı s3daydi uygulama limon diyormuş ama karpuz kadr görmüş yavrusunu ultrasonda yanlış anlmadıysam ya iyi beslemiş bebesi yada bizde karpuzuz haberimiz yok😆😅
Sedaaakurul incirannesi21 Evet Diyarbakır Anneleri birbirini eklese ne güzel olur, var mı öyle bir çalışması bu uygulamanın 🤗