_Mother_ Merosing Amin canım inşallah 🤗 Allah hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Peri6606 Merosing insAllah sagsalim kucagimiza aliriz canım. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ❤
Biyolog-anne Merosing ben sadece 4-8. Haftalarımda kullandım kanama bölgesi vardı. Çok şükür ki geçti ilaçla. Bu bir aylık süreçte kafamı kaldıramadım ciddi bir tansiyon düşüklüğü baş dönmesi yaptı bende:(
Merosing Biyolog-anne bende inanılmaz bir halsizlik, ağız kuruluğu, baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor :((
T-aksoy Merosing ay o ilaçtan nefret ediyorum inan tiksiniyorum bende 24. Haftadan bu yana kullanıyorum 30. Haftadayım hala kullanıyorum doktor bi tarih vermedi oda beni sinir ediyo 🥺🥺🥺
busegrr Merosing bende 1 hafta sabah akşam iğnesini vurulmuştum, o kadar iğrenç bi ağrısı vardı ki yürüyemiyordum😒
Duygus97 Merosing valla günde 2 kere kullanıyorum iyi geleceğini bilsem 4 kere bile kullanırım. Rahim ağzı kısalığı için kullanıyorum düzelsin diye her şeye razıyım
busegrr Duygus97 ilk gebeliğimde kullanmıştım bende o kadar ağrı sızı, 1 ay kanama çektim ama iğnelerin bi önemi yokmuş boş gebelikmiş sonlandırıldı😔
busegrr Duygus97 amiin inşallah, daha dün test yaptım çift çıktı gece acile gittik kanda beta66 çıktı, yarın tekrar gidip öğrenicem🤭🤭🤭🥰