Nisanannesi4 Kimkibu kullanma sebebiniz ne ki? Bende ilk 2 3 ay kullandım hap olarak 30 lu haftalarda falan neden kullanılıyo acaba?
Merosing Nisanannesi4 bebeğin kanama kanalından rahim duvarına tutunmasını sağlamak amacıyla kullanılıyor :)
Mervi_ss Merosing sanırım aynen öle bugün. Mesela gene geldi ufak bir leke gibi yürüyüşe gittim geldim kilomda yok öle yani hemen içtim birtane sersem yapıyor tabi ama bebişe bişi olmasın yeter. 🙏
Merosing Peri6606 Çok mutlu oldum şuan sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 benimde ilkinde düşük yaşadım 2. Gebeliğim tehlikeli olduğu için kullanıyorum:)
Peri6606 Merosing insAllah sagsalim kucagimiza aliriz canım. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ❤
Merosing ikizcanlarim2021 Şuan okudukça öyle olduğunu anladım umarım gerek kalmaz çok kötü bir durum çünkü :(
ikizcanlarim2021 Merosing kıyamam canım benim bende zor alıştım ama İnan rahim için bebek için çok faydalı ilerleyen haftalarımız da daha çok faydasını göreceğiz inşallah kasımları önlediği söyleniyor alışırsın sendeee ☺️☺️❤️❤️❤️
NilDenizpksr Merosing Bende kullandım 12. Haftadayiz, günde 3 defa ve ağız yoluyla.. yan etkisi çok fazla oldu tabi baş dönmesi ve yorgunluk yaptı bu hafta tekrar kontrolümüz var devam edip etmeyeceğimi söyleyecek doktor bakalım 🤦🏻
Merosing NilDenizpksr umarım devam etmenize gerek kalmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız :) gerçekten yan etkileri çok fazla 😰
Canan123 İlk öğrendiğim günden beri sabah akşam fitil olarak kullanıyorum 34. Haftaya kadar da kullanacakmışım
Ydgrshn Merosing 6 haftada basladim gunde 4 kez di bir de artik bire dustu 25 hftaligim 1 2 ay daha kullanicamm duruma gore
_Mother_ Merosing 9. Haftadan da ufak lekelenmem olunca 12.haftama kadar tedbir amaçlı kullandım bence kullan hiç bir zararı yok rahim duvarını kalınlaştırıyor aksine serklaj olma ihtimalim vardı ama olmadım mesela gerek duyulmadı şuan 32+5 iz çok şükür 🙏🙏
Hillertrk 2 gün önce kanamam oldu düşmesin diye verdi doktor hem iğnesini hem hapını kullanıyorum 6+2 yim daha ne kadar kullanırım bilmiyorum ama etkili kanamam durdu şükür
_Mother_ Merosing Amin canım inşallah 🤗 Allah hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin