busegrr Duygus97 amiin inşallah, daha dün test yaptım çift çıktı gece acile gittik kanda beta66 çıktı, yarın tekrar gidip öğrenicem🤭🤭🤭🥰
Duygus97 busegrr aaa çok güzel ve heyecanlı 😍 allah mutluluğunuzu daim etsin acı yaşatmasın 🤲🏻 her şey çok güzel olsun 🙂🐣🐣
asli57771 Merosing çok faydalı ve etkili bir ilaç düşük yapmanı önler bu ilacı sadece kanaması olanlar kullanmaz bende kullandım sadece bebegin daha güzel tutunmasını ve yerleşmesini sağlar
Elffnur Merosing bende 7+4üm artık gına geldi banada son bir paket daha kullan dedi doktorum gercekten skldm kullanmaktan ama mecbur😔
asenatrk Merosing bende o haftalarda kullandım şimdi de günde 3 defa kullanıyorum Perşembe günü doğumum olucak inşallah 🤲🏻 Kurtulucam bütün ilaçlardan
ikizcanlarim2021 Merosing kıyamam canım benim bende zor alıştım ama İnan rahim için bebek için çok faydalı ilerleyen haftalarımız da daha çok faydasını göreceğiz inşallah kasımları önlediği söyleniyor alışırsın sendeee ☺️☺️❤️❤️❤️
VeraVrea Merosing ben 18 deyim en basında 10. Haftaya kadar hem vajinal hem iğne kullandım . Şimdi günde 200lük iki kapsül alıyorum. Daha önce düşük olmuştu diye bu kez 30 lu haftalara kadar kullanacakmısım
Rumeysa10 Merosing ilk haftadan beri kuşanıyorum ilk Protestan iğneydi 14 teşekkür fitil 35. Haftaya kadar sabah akşam
Beyyzaaa Minnakanne_ ya bende oluyor sanırım fitil akıyor ama aynı zamanda çamaşırda ıslaklık da oluyor bende sizde de oluyor mu🙈