Yelkaaa01 demekki kuzum nebileyim sırf o bas agrısından cok pisman oldum işte baska sıkıntım yok çok şükür hafifledi ya rabbime sükürler olsun şimdi çok rahatım

TuanaaOsii baş ve bel ağrısı taburcu olunca illa oluyor ama çok değil yaaa anesteziyi üzerinden attığın için öyle hastanede iğne yapıyorlar falan geçiyor anlamıyorsun taki eve gelip iğneler kesilince bende çok şükür bel ağrısı olmamıştı baş ağrısıda çekmedim ben nişanın nasıl geldi kaç damla

Tuba-27 ohh ne güzel çekmediysen ben cok cektim yavrum herkeste farklı demekki.. ben zaten her lavaboya gitmemde pecetemi kontrol ederdim akıntılarım normal mi bir gariplik varmı diye bir baktım nokta kadar 2 damla kan cizGi seklinde sonra lekelenme seklinde olmaya başlayınca anladım nişan oldugunu

Geçmiş olsun. Spinal veya epidurallli doğum sonrası odaya çıkar çıkmaz 3 tas sade sütsüz kahve içmek gerekiyormuş baş ağrısını engelliyormuş ama bel ağrısı için bişey diyemiyorum.

Yagmurr34 bende spinal sezaryen yaptım yaklaşık 2 yıl önce. Sondayi ben uyustuktan sonra takmışlar haberim bile yoktu karına bastırmada olmadi. Doğumdan sonra ağrı kesici ilaç veriyorlar zaten bir hafta kadar kullanıyorsun. Bas agrisi olmamasi için bol bol kahve ve çikolata tuket demişti doktorum

T-aksoy bilemedim kimse bişey demedi yavrum bosuna cektim okadar ağrıyı simdi iyiyim cok sükür

Apolga sondayıı uyusturmadan önce taktılar bana kahveyi de eve geldikten sonra icmeye basladım ağrı kesici de kullandım ama 5 gündür anca yeni kendime gelebildim

TuanaaOsii yaaa ben doktora gidecem diye temizlik yapmak zorunda kaldım görmediğim için kestimmi yoksa nişan kanı mı anlamadım ama damla halinde değil sivilce patlar kanar öyle korktum 2 gebeliğim ilkinde oğlum 3 gün yaşadı vefat etti kızıma birşey olsun istemiyorum 29+6 olduk daha erken

TuanaaOsii o baş ağrısı bel ağrısı için doktorlar bir şey yapıyor kuzum kan alıp Bi yerden biyere kan mı veriyorlardı ne anestezi doktoru

TuanaaOsii siz yine hissetmemissiniz ben uyusmadim hissedince komple bayilttilar o baş agrisi sirt ense ağrısı bende geçmedi gozlerimi bile ceviremiyordum 5 gune anca gecti

TuanaaOsii sancı adet öncesi ağrısı gibi mi oluyo yani ona mı benziyooo🙄🙄🤭🙈🙈

Tuba-27 aynayla bakarak alsana kuzum bide şimdi aynayla kontrol et bakalım kesik var mı sonrada bi doktora git icin rahat etsin rabbim mekanını cennet eylesin yavrunuda kucagına sağ salim al inşallah