buseazizoglu Cns_33 çok sağolun ya valla hafiflettiniz beni. Karın ağrımda geçti gibi bişey çok şükür ama alışmam lazım artık galiba bu sancıları ağrılara 🤦🏻♀️
buseazizoglu nurell 30.haftalara gelince enfeksiyon oluyormuş çoğu gebelerde canım herkeste olan bir şeymiş bu
buseazizoglu Nuray23 ay Rabbim sancılarımızı hafifletsin inşallah canım benim. Her şey vaktinde olur inşallah 🙏🏼
buseazizoglu nurell herkeste farklıdır tabi ki seninde ilerleyen zamanlarda başlamış bi arkadaşım var onda da enfeksiyon başlamıştı gebelikte. Kız doğurdu hala devam ediyor enfeksiyonu 🤦🏻♀️
Cns_33 buseazizoglu evet icimzde bir bebek büyüyor benm de 31 haftadan itibaren başladı hergun bir yerm ağrıyor 😄36 haftaligm zaman geçsin artık 🤲🏻☺
buseazizoglu nurell tuvalete çok sıkışmadan git bol bol su iç küçük abdestini yaptıktan sonra önden arkaya doğru sil canım sürekli günlük ped değiştir iç çamaşırınıda ütüle
nurell buseazizoglu oo bunları yapmaz olur muyum sirkeli su ile yıkıyorum banamisın demiyor hele şimdi hamiş olunca hiç tutamıyorum idrarı mi geldimi koşa koşa gidiyorum 3 buçuk 4 lt su içiyorum nerdeyse
buseazizoglu nurell o zaman mecbur çekicen sanırım enfeksiyonu 🙈 ağrı sızı yapmasın da önemli olan o. Ağrısı olunca hiç dayanılmıyor
buseazizoglu Cns_33 30lu haftalardan sonra vakit geçmiyor diyorlardı gerçekten geçmiyor sanırım ya. Yükümüz arttıkça daha bi zor geliyor bazı şeyler ☺️☺️
buseazizoglu nurell benimde karın ağrım hafifledi valla bugün çok şükür ara sıra bi uğrayıp gidiyor 😂
Cns_33 buseazizoglu kesinlikle ağrılar olmasa neyse de 😄 bide dün bazaanın altından çanta çıkarmam gerek tek olduğumdan kaldirmadim esimi bekledim ve bu halime üzülüp agladim😄😄 yani çok savunmasız oluyoruz artık degisik
buseazizoglu Cns_33 bende böyle durumlardan hiç hoşnut olmuyorum yaa bası işleri yapamamak zoruma gidiyor 😂 neyse ki az kaldı inşallah çocuk doğunca tepe takla işler yaparız inşallah 😆😆
nurell buseazizoglu sorma gerçekten artık biran önce gelsin istiyorum erken doğum olsun istemiyorum ama bazen bboyle çıkartıp sevesim geliyo kafayı yemiş çıldırmış olabilirim😂😂
buseazizoglu nurell İnan bazen bende ne istediğimi bilmiyorum bazen vakit çabuk geçsin doğsun diyorum bazende vakit geçmesin biraz daha kalsın içimde diyorum 😂 içimizde ki kitli sandık beklemekten başka çaremiz yok 😁
2prensannesi06 buseazizoglu kesin hap yapıyordur canım bende kullanırken öyleydim ishal dim afedersin günde 3 kere çıkıyordum
buseazizoglu 2prensannesi06 sanırım hapında etkisi var soğuklarında etkisi var ya zaten en ufak şeyde soğuk alan bir insanım ayaklarımdan çabuk üşütüyorum 🤦🏻♀️