Tuba-27 buseazizoglu 37 haftalık olsun kaygılanma gelsin ama 36 ve aşağısı prematüre bebek oluyor küvezde kalıyor rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende istemiyorum erken olmasını birinin acısını yaşadım diğerinin kini kaldıramam
buseazizoglu Tuba-27 rabbim sağsalim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 her şeyin en hayırlısını Allah bilir ona bırakıp beklemekten başka çaremiz yok bol bol dua edelim sadece 🙏🏼
buseazizoglu nurell İnan bazen bende ne istediğimi bilmiyorum bazen vakit çabuk geçsin doğsun diyorum bazende vakit geçmesin biraz daha kalsın içimde diyorum 😂 içimizde ki kitli sandık beklemekten başka çaremiz yok 😁
nurell buseazizoglu mecbur beklicez 😂😂 geçen gün eşime diyorum 34 . Haftayı grcirsek 36 38 gelse 😂😂 manyakmisin sürtüp durma çocuğu diyo 😂😂
buseazizoglu 2prensannesi06 sanırım hapında etkisi var soğuklarında etkisi var ya zaten en ufak şeyde soğuk alan bir insanım ayaklarımdan çabuk üşütüyorum 🤦🏻♀️
buseazizoglu nurell kız Allahım ben 34+1im vakit geçmesin diye bakıyoruuuummm 😂 eşimde suriyede çünkü bende annemgildeyim 🙈
nurell buseazizoglu senin ki zor bacım 😂😂 bende gün sayıyor valla yerinde duramayan bibinsanim ben kaç aydır elimi kolumu bağladı korkatalım 😂😂artık gelişimde cildiralim oğlumla😂😂
H-M 37 haftalığım bugün biraz yürüdüm ve şuan karnımın üst kısmında ağrı var acaba doğum belirtisi mi yoksa gaz ağrısı fln mı endişelendim. buseazizoglu
buseazizoglu H-M göğüs altında mı ağrı var eğer öyleyse normalmiş bi arkadaşımda 37 haftalık gebe onunda göğüs altı çok ağrıyor. Bebek aşaya indiği için karnınız aşaya doğru gerildikçe göğüs altı ağrıması normalmiş
H-M buseazizoglu karnım aşağıya düşmedi ama mide ağrısı gaz ağrısı da olabilir 🤷♀️ ilk gebelik olunca anlıyamıyorum
Fatosamine Vajinamin sol taraginda bor zonklama tarzi biseyler oluyor bu nedenki bide sanki kasiklarimi tirmaliyor biseyler arada
EmirAta buseazizoglu bizde 28+1 gunluk olduk karnim ve midem agriyo nedendir kizlar Allahım hepimize şifa versin insallah
efruzzz buseazizoglu bende de ayni sorunlar var o haftalardan omce baslamisti hatta bebek buyudukve gaz sorunu daha da artti sanki o icimde donmeye calistikca gazim sıkıştı kaldi oda ayri sanci yapti gibi korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum icin rhaat etmiyorsa doktora git tabi
buseazizoglu efruzzz H-M bende de bu akşam çok mide yanması var boğazım yanıyor sanki böyle göğüs kafesimden doğru yanma var aşaya doğru
H-M buseazizoglu gece 12de benimde oldu ayva yedim biraz rahatlattı günler çabucak geçsede sağlıkla doğursak 😅
efruzzz buseazizoglu canim benim ishali hafif ve agir yasadigim zamanlar oluyor ishal de gaz agrisi yapar onun baskisi ile miden de kotu olur sancin da olur korkma