Zyneepemree pandemiden dolayı fiyatlarda ciddi bir artış olmuş sanırım herşeyde 😏 gerçekten durdum durdum şu dönemde hamile kaldım ya kocaman tebrik kendime 😂😂😂

busracnbk sorma ya mesela Ünye’de çakırtepe var orası çok ucuz ama doktorunu beğenmiyorum mecbur babası çok çalışacak 😂😂

Büyük Anadolu Hastanesi - Halil İbrahim Diner doktorum kendisi ve çok çok memnunum annemin ablamın yengemin tüm ailenin doktoru neredeyse devlet hastanesine Seda Kaya isimli doktor çocuğun ölmüş kalp atışı tok diyerek beni yatıracaktı iyi ki dinlemedim Halil beye gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum aşırı memnunum, Devlet Hastanesine gitseydim de kesinlikler Ersan Şener’e giderdim gerçekten ikiside işinin ehli insanlar.

Medikal Park Nahigan hanıma da kuzenim gidiyo oda ondan çok çok memnun

Liv hospital seher sarı ve tolga şişli de çok iyi doktorlar ikisi de ama çok yakın arkadaşım o hastanede personel , tahlil test vs gibi ücretlerinde samsunda rekora koşuyoruz aşırı pahallı diye kendisi söyledi bana yeni başlayanlar için bilgi olsun bu da arkadaşlar.

busracnbk Tolga beyi bilmiyorum ama ben Seher hanıma takipliyim. Ben tahlillerimi sağlık ocağında ya da kendi çalıştığım hastanemde yaptırıp götürüyorum ve hiçbir şekilde sıkıntı olmadı bana. Bir tek ikili taramamı orada yaptırdım o kadar oda önemli tarama diye.

mrsbiyolog bende Tolga bey takipliyim aynı sizin gibi tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp götürüyorum hiç sorun olmadı

5 gün sonra