Fatma_kahve en kötü ihtimalle sancıyı anlarız sanırım 😄 bende o bile yokta ne yalancı sancı ne bi işaret arada kasılma oluyo sadece bu gidisle suni sancı fln vercekler heralde.Cinsiyetimiz kız 😊
Turkuazmavi anladim konu basliginda sancim var yazmadigi icin olur neden olmasin sanci varsa eger gercek sanciysa acilmanda kisiden kisiye degisebilir acilmanda varsa nisan ve su sonradanda gelebilir sanci cok asiri siddetlenince yani bu kisiden kisiye degisebiliyor oncelik siralri herkeste farkli olabiliyor.
Ağzımızdan bakılacak hali yok açıklığa 😁😁😁 çok hoş sorular görüyorum bazen çok eğleniyorum şu forumda 😁
    Ekksl burda çoğu kişi acemi ve biseyler öğrenmek için burda herkes. Soruyu sorduğum kisiyle ayni haftadayiz ama hâlâ benim açıklığım var mi diye bakilmadi belki bu yüzden sordum nerden biliyorsun ?
      Fatma_kahve Sen açıklığına bakılıp bakılmamasından bahsetmemişsin ki nereden bakılıyor diye sormussun cocugu agzımızdan çıkarmayacağımıza göre bakılacak yer belli 😁 acemilikle ne alakası var bunun. Ayrıca sorunun hosuma gittigini yazdım nesine alındın ki bunun?
        EmineeMirayy95 bende aynı durumdayım doktorumda bayramda izinli 🙄bakalım ne olucak

Fatma_kahve gelmeyen bebiş yapmışım 😂😂 geçen haftadan beri 1 cm açıklık hala aynı o ağrılar sızılarda normalmiş vücut kendini Doğuma hazırlıyormuş ağrılarım çok artmıştı bunlar yalancıysa gerçeği düşünemiyorum sağlıklı olsun da bi an önce de gelsin istiyorum 😊😊
          Fatma_kahve bende öyle düşünüyorum artık arkadaşımla aramızda bigün vardı benim sancılar erken başlayınca sen doğurursun ben kalırım dedi üç gün önce doğurdu 😂😂 bende hala tık yok 😢☺️
          Doguramayanlar da bende varım 38 +2 haftaligiz ne sancı ne açıklık tık yok kızm pek Nazlı da 😂doğmuyor bir türlü
            Turkuazmavi YouTube’dan banu çiftçinin doğum videosunu izleyin 2 saatlik bir video her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış
              Roses 34. Haftadan itibaren sancım var iki haftadır açıklık var ama hala tık yok 😒☺️
                Kızlar açılmayı hızlandırmak adına ahududu yapragı cayı için mutlaka👍🏻
                Turkuazmavi ya insan sabırsızlaniyor senin açıklığın falan varmış bnde oda yok hayırlısı olsun hakkımız da
                  Roses amin 🙏🏼 ama açıklık olması da bi işe yaramıyor kı 🤷‍♀️ Yine de her şeyin hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da ne zaman gelirse bebişlerimiz 🧚🏼‍♀️☺️☺️