38+2 bekliyoruz.gelen giden yok 🤷
Fatma_kahve önce nişan geliyormus yani sudan da önce ilk nişan gelirmis fakat bazen anlamayabilirmisizde nişanın geldigini.Zaten su veya nişan geldigi gibi dogum oluyor anlamınıda gelmiyormus.39+5im bende hala gelen giden yok 😂
    Fatma_kahve rahmim çok ağrıyor değişik bi sırt ağrım var 1 cm açıklık vardı olabilir mi diye düşündüm yarın doktor kontrolüm kararsızım bugün gidip gitmemekte
      Bende 38+2 yim. 1 cm açıkligim vae iki haftadir ama hâlâ bekliyoruz. Sancilarim artarsa dogum baslar dedi doktor
        Nihanozturk iste benimde ilk gebeligim burdan okuduklarima göre nisanin geldiğini anlamasak bile suyu anlariz heralde 😄 cinsiyetiniz ne
          Turkuazmavi nasil bir bekleyis icindesiniz dogum demek su gelmesi demk sanci demek nisan demek zaten en fazla digerleri olmasa sanci gelince anlarain zaten😂😂
            Turkuazmavi benimde rahmim aşırı ağrıyor bazan kalcamdan doğru bir anda ağrı giriyor ama geçiyor sen yarin bi sorda bana da şöyle olmazsa😊
              Fatma_kahve en kötü ihtimalle sancıyı anlarız sanırım 😄 bende o bile yokta ne yalancı sancı ne bi işaret arada kasılma oluyo sadece bu gidisle suni sancı fln vercekler heralde.Cinsiyetimiz kız 😊
              Turkuazmavi anladim konu basliginda sancim var yazmadigi icin olur neden olmasin sanci varsa eger gercek sanciysa acilmanda kisiden kisiye degisebilir acilmanda varsa nisan ve su sonradanda gelebilir sanci cok asiri siddetlenince yani bu kisiden kisiye degisebiliyor oncelik siralri herkeste farkli olabiliyor.
              Ağzımızdan bakılacak hali yok açıklığa 😁😁😁 çok hoş sorular görüyorum bazen çok eğleniyorum şu forumda 😁
                Ekksl burda çoğu kişi acemi ve biseyler öğrenmek için burda herkes. Soruyu sorduğum kisiyle ayni haftadayiz ama hâlâ benim açıklığım var mi diye bakilmadi belki bu yüzden sordum nerden biliyorsun ?
                  Fatma_kahve Sen açıklığına bakılıp bakılmamasından bahsetmemişsin ki nereden bakılıyor diye sormussun cocugu agzımızdan çıkarmayacağımıza göre bakılacak yer belli 😁 acemilikle ne alakası var bunun. Ayrıca sorunun hosuma gittigini yazdım nesine alındın ki bunun?