Esma-nr Linabebek5 kesinlikle zorlamalısın canım sezeryan başta kolay ama sonrasında ömür boyu senin en hassas bölgen olarak kalıyor
Mucize23 Burcukars 6 gün 😊 heyecanli acılı bunlamis sabirsiz aklina gelebilecek her türlü şeyi yasadim yasiyorum yasamayada devam edecem bu cadı kızım sayesinde gelmeye niyeti yok ne yazikkki 😂
Linabebek5 Linabebek5 hiç istemiyorum zaten sezeryan en azından suni versın degıl mi birincisi nasılsa ötekılerde öyle oluyor cok kötü dedıgin gibi canım ömür boyu kalıyo ne yapacağımı bilmiyorum daha fazla da beklersem bebege bir şey olur diye korkuyorum 🤦♀️
Linabebek5 Tt7116 2800 dedi kilosuna canım ben zayıfım o yüzden genetık olduğunu düşünüyor kilolu bir bebeğin olmaz dedi
Tt7116 Linabebek5 sağlıklı gelsin de kg hiç önemli değil ben sadece o makinada kg söylüyor ya doğunca da aynı mı çıkıyormuş onu bilemedim
Melisam53 Burcukars şafak 8🤦🏻♀️ Oğlum olucak Allahın izniyle. Kızım 38+3 te gelmişti😂 yarın kontrolüm var bekliyoruz heyecanla bu biraz inatçı çıktı😂
N_A_Z_L_I_M Figen6363 Canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah benimde 3. Çocuğum çok heyecanlıyım son 91 🥰
derinsart Tt7116 yok bizimde daha belli değil ama sezeryan istiorum ins itiraz etmez👀 beni şu dönem en cok zorlayan sağa sola toparlanmasi gece uykumdanda uyandırıyo bazen okadar cok sert toplanıyorki deliyor gibi.. adet ağrısı gibi ağrı bile olıyo
yezdaasya 3erkekannesi ne yaptınız kontrole gittiniz mi siz? ben 2cm açıklık sancı yok evde bekliyorum.