Tt7116 Linabebek5 sağlıklı gelsin de kg hiç önemli değil ben sadece o makinada kg söylüyor ya doğunca da aynı mı çıkıyormuş onu bilemedim
Linabebek5 Tt7116 bazılarında dogru cıkıyor canım ama arkadasıminkı ultrasonda göründüğünden fazla cıktı. Evet canım saglıklı olsun önemlı olan bu
Biyolog-anne Burcukars bizimde sözde 8 ama daha da geç gelecek galiba ama benim sabrım dayanma gücüm kalmadı 😞😞😞
Biyolog-anne Burcukars bizimde sözde 8 ama daha da geç gelecek galiba ama benim sabrım dayanma gücüm kalmadı 😞😞😞
Biyolog-anne Burcukars mide bulantım yok çok şükür ama yanıyor benim midem ve hiç bir şey iyi gelmiyor. Ağrılar da cabası. Rabbim tez zamanda yavrucuklarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Murvettt Linabebek5 amin inşallah hepimiz için, bende kontrolden geldim eğer bu hafta gelmezse sezeryan günü belirliycekmişiz, hakkımızda hayırlısı 🤲🏼
turgutannesi Merveex canısı bazı bebekleri 41 haftada Falan gelen de var kuzenimin kızı 41+3 de gelmişti yinede hayırlısı olsun sağ Salim gelsin. Kuzu
Murvettt Linabebek5 aynen 40a girdiğim gibi alıcakmış, en fazla bekleyelim dersen normali, 3-5 gün bekleyebilirim diyo 🤦🏽♀️ Ne yapmalıyım bilmiyorum
Linabebek5 Murvettt benımkı o kadar da beklemıyo canım 40 a kadar beklese içim rahat edecek beklemek daha ıyı bence risklı olur dedı dıye korkuyorum sadece yoksa beklemek istiyorum