Murvettt Linabebek5 bilmiyorum ki bu hafta kontrol var yine doktor ne diycek bi bakalım, normal olsa keşke hayırlısıyla bi doğuralım 🤲🏼 Doktorunuz beklemeyi mi önerdi
Linabebek5 Murvettt Cumartesiye kadar beklerım gelmezse riske atamam sezeryan dedi insallah kendılerı gelır hayırlısıyla sag salım alırız kucagımıza 🙏🏻
Beyhanyldrm Burcukars aynen öyle ama sabırsızlanıyoruz işte.. Bir an önce gelsin diyoruz artık bekleyeni çok biizm hanımefendinin ama ısrarla gelmiyor 😀
Beyhanyldrm Sulenayir sancım ara ara oluyor hareket ettiğimde rahim kısmında acı hissediyorum. Ama doktor normal dedi açılma konusunda da hiçbir şey söylemedi.. Demekki yok diye düşünüyorum 🤷
Busrakars NarminAmirli maşallah rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🥰
duranneslihan0110 Geçmek bilmiyor son 100 gün rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻
Busecnr40 Burcukars ayy valla bende hemen bitirmek istiyorum 111 kaldi benimde nasil gececek günler bilmiyorum😂😂
Merveex turgutannesi bende tam 30 haftamda gittim 1500 kg dı şimdi 30+5 doktor 1,2 hafta erken doğum olabilir dedi
Linabebek5 Sulenayir benimki sunı de vermek istemedı az az sancım oldugu için ama zorlamak istıyorum sunı konusunda
Esma-nr Linabebek5 kesinlikle zorlamalısın canım sezeryan başta kolay ama sonrasında ömür boyu senin en hassas bölgen olarak kalıyor
Linabebek5 Linabebek5 hiç istemiyorum zaten sezeryan en azından suni versın degıl mi birincisi nasılsa ötekılerde öyle oluyor cok kötü dedıgin gibi canım ömür boyu kalıyo ne yapacağımı bilmiyorum daha fazla da beklersem bebege bir şey olur diye korkuyorum 🤦♀️
derinsart Tt7116 yok bizimde daha belli değil ama sezeryan istiorum ins itiraz etmez👀 beni şu dönem en cok zorlayan sağa sola toparlanmasi gece uykumdanda uyandırıyo bazen okadar cok sert toplanıyorki deliyor gibi.. adet ağrısı gibi ağrı bile olıyo
Linabebek5 Tt7116 2800 dedi kilosuna canım ben zayıfım o yüzden genetık olduğunu düşünüyor kilolu bir bebeğin olmaz dedi