enesra026 Eprengarenk akıntıdır sanırım benimde geldi baktım kahverengilik kırmızılık yok dedim herhalde akıntı ishal sonra kabıza dönüyor süreç bir döngü içinde ilerliyor sanırım
Eprengarenk enesra026 akıntı gibi değildi ya yapışkandı, löpümsü internette görsellerde olanın aynısı 😅 ama o bile bi işe yaramadı beklemedeyim 😅😅
enesra026 Tugba1421 Hayırlısıyla gelsin inşallah bakalım daha da ağırlaşıcaz sanırım bebişler kilo aldıkça
Hifaa1635 enesra026 bakalım durumuna göre normal istiyorum sancımla olursa olmazsa suni vericek 40+5de bekliyorum bakalım
enesra026 Selinaymurattt hayır şu anlık bişey söylemedi Çatı muayenesi falan da demedi yapıcak mı bilmiyorum her hafta kontrole çağırıyor cuma sorucam ama nasipse tahmini ne zaman diye
Selinaymurattt enesra026 ay ne güzel sorun tabiki bakalım ne zaman der doktorunuz inşallah çok bekletmeden gelir bebeğiniz
efruzzz enesra026 bir an önce gecsin istiyorum acikcasi agirlastikca bunaldim 😅 sevmiyorum bu kadar hantallik ama ne yaparsam yapim hic halim de yok nefesim de yetmio sinir olmaya basladim🤣
enesra026 efruzzz bende aynı şekilde düşünüyorum ya git gide zorlaşıyor 🤣 ağırlaştıkça kısıtlandıkça zor geçiyor zaman
enesra026 Selinaymurattt inşallah hayırlısı ile gelsin hepimizin bebekleri sağ Salim sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza size bişey söylediler mi
enesra026 Eprengarenk hadi hayırlısı nişandan hemen sonra da başlayabiliyorsunuz günler sonra da rabbşm hayırlısını nasip etsin inşallah ☺️
Beyza-nur21 minikprensesimmm Altan muane etmesi sadece doğum pozisyonu almış ama kanala girmemiş dedi ne Nisan ne su hiç bişi yok sadece kuru kuru sancılar var
enesra026 Beyza-nur21 belki de sadece sancılar düzene girdiğinde gelicek diğerleri olmıycak hayırlısı olsun inşallah