Eprengarenk Son 11 ,ne gelen var ne gidennnn 🙄🙄 altımdan sümüksü balgam gibi bişey geldi ilk kez heveslendim iki gündür bekliyorum yok 😅 biraz ishalim , karnımda sertleşmeler oluyor ama ağrı yok , geceleri de kasıklarımda hafif sızlamalar var o kadar
enesra026 Eprengarenk akıntıdır sanırım benimde geldi baktım kahverengilik kırmızılık yok dedim herhalde akıntı ishal sonra kabıza dönüyor süreç bir döngü içinde ilerliyor sanırım
Mekselinda enesra026 hemde nasıl her wc gittiğimde nişan var mı su geldi mi sürekli böyleyim. Bir yanım hemen doğurmak bir yanım çok korkuyor nasıl olucak diye. Ama asla zaman geçmiyor 😂😂😂
Bnselz enesra026 adetime göre olursa son 16 😅 bizim ki 2 hafta geriden geliyor ama fazla adeti geciremicez gibi cümkü assağıda cok baskı hissediyorum. Ve hep kasılmam oluyor yalancı sancılar basladı 😊
Tugba1421 enesra026 son 26 benimde agirlastik iyice bebiş iyi şükür bakalım ne zaman gelecek tosuncuk
enesra026 Tugba1421 Hayırlısıyla gelsin inşallah bakalım daha da ağırlaşıcaz sanırım bebişler kilo aldıkça
Beyza-nur21 minikprensesimmm Altan muane etmesi sadece doğum pozisyonu almış ama kanala girmemiş dedi ne Nisan ne su hiç bişi yok sadece kuru kuru sancılar var
enesra026 Selinaymurattt hayır şu anlık bişey söylemedi Çatı muayenesi falan da demedi yapıcak mı bilmiyorum her hafta kontrole çağırıyor cuma sorucam ama nasipse tahmini ne zaman diye
elediyebiri enesra026 29. haftada Dogum pozisyonuna gecmisti. O zamanlar zorlamiyordu. Simdi aksamlari acayip baski hissediyorum. Bakalim insallah durur bizimki de. Sali günü Doktorum ne diyecek bakalim.