enesra026 efruzzz bende aynı şekilde düşünüyorum ya git gide zorlaşıyor 🤣 ağırlaştıkça kısıtlandıkça zor geçiyor zaman
enesra026 Selinaymurattt inşallah hayırlısı ile gelsin hepimizin bebekleri sağ Salim sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza size bişey söylediler mi
Selinaymurattt enesra026 banada tahmini zaman olarak Nisanın başından hazırlan dedi ama 10-15 arası dedi yani Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah
enesra026 Eprengarenk hadi hayırlısı nişandan hemen sonra da başlayabiliyorsunuz günler sonra da rabbşm hayırlısını nasip etsin inşallah ☺️
enesra026 Beyza-nur21 belki de sadece sancılar düzene girdiğinde gelicek diğerleri olmıycak hayırlısı olsun inşallah
Sessizgelin55 enesra026 Allah razı olsun düzenli değil bence , benimm ilk doğum olacak inşallah hiç anlayamıyorum 😒
enesra026 Sessizgelin55 bende anlayamıyorum ama herkes anlarsın o başka oluyor diyor bakalım anlıycaz herhalde 🤣
Menesse1711 enesra026 1 hafta geçtikten sonra istediği zaman gelsin ya insan son haftalarında bir an önce kavuşmak istiyo 🥰🥰
Miracefem enesra026 benim de son 27 🙈 erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri gelmesin diye cabaladik 😌 şuan da kasılmalarım var sancım geliyor belden ve kasiktan karnım taş gibi oluyor ama ne gelen var giden vazgeçti sanırım 😂
enesra026 Miracefem aynen öyle ya 1 gün daha dursun dursun derken şimdi de gelsin gelsin diye bekliyoruz 🤣