afrasil Happybsrn karışmaynca aksilik çıkıyor bak diğerinde ki gibi 😂 zaten yumurtalarda sorun yok sıkıntı olmaz bence . Sen hiç amh testi verdin mi kiz ?
whitedream Happybsrn hiç bir sorunum yok süreci hızlandırmak adına klomen ovitrella vermişti doktor ama tutmadı
Attbianne Happybsrn benim ignede de haptada en fazla iki yumurtam oluyodu kişiden kişiye değişir tabi
afrasil Happybsrn keşke bi verseydin yumurtlama görmek ile amh aynı sey degilmis canım bende sonradan öğrendim
Zubeyda1 Happybsrn eşiniz bol çerez, camış kaymağı ve hergün 1 bardak havuç suyu tüketsin 🙏🏻 Morfoloji 0 dı 4 oldu bu şekilde diğerlerinde de artış oldu tabi ileri hız da falan
Happybsrn Zubeyda1 çalış kaymağı dışında diğerlerini de denedim ama malesef gebelik olmadı fakat eşinin değerleri düzelmiş mi bilmiyorum bu ay aşılama olunca görcegz inşallah düzelmiştir 🙏
Zubeyda1 Happybsrn bizde de gebelik olmadı ama bende de pco var tabi bide doktor aşılamayı yaparken rahim ağzı darlığı var dedi büyük ihtimalle o yüzden olmadı gebelik