Elifcc Benim adet günümde 31 Mart 19 ve 20 si yumurtlama gördüm ovülasyonla takip ettim fakat ilişkiler genelde gece yarısı oldu çoğu kişi sabah olmalı yazmış sizin nasıl ve saat etkiler mi kızlar
tipikbiryayburcu Elifcc Sabah saati sperm daha kaliteli oluyormuş ama bizim hiç sabah deneme şansımız olmadı 😬 Hep akşam oldu
tipikbiryayburcu E-G-E Olur mu öyle şey canım estağfirullah. Ovülasyon testini pazar günü yaptım adete ortalama 3-4 gün vardı. Kopkoyu çıkınca şüphelenip gebelik yaptım arkasından onda hayali çizgi çıktı. Şu an adet olcakmışım gibi bir his var karın bölgemde bazen aniden sancı vuruyor 🙄 Resmide böyle canım https://hizliresim.com/pkYElI
E-G-E tipikbiryayburcu sağol canım benim ovu testim adetin 18. Gününden itibaren sürwkli aynı ondan sordum böyle olursa şüphelenirim artık😂 dilerim ağrısız kazasız belası hastalıksız gecer gebeliğin canım sağlıkla al kucağına🙏🏻
tipikbiryayburcu Elifcc Yok canım öyle düşünmeyin 😬 en kısa zamanda güzel haberler verirsinizz inşallah 🙏🏻💐
edb06 tipikbiryayburcu valla anlamadım canım goguslerimin ağrısı arttı lekelenme de bordoya calan bir kahverengi oldu
Blanchedubois nuzunismail Theta healing yöntemi ile beden okuması, rahimde bebek var mı yok mu diye. Google da araştırabilirsiniz yöntemle ilgili bilgiyi ^^
tipikbiryayburcu E-G-E Çook teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah 🙏🏻 Adetine yakın sancın olursa yap ovülasyon kopkoyu olursa gebelik olabilir 🤓 Sendendee güzel haberler alırım inşallah, benimle de paylaşırsan çok mutlu olurum 🤩
tipikbiryayburcu Bfduam Canıım sabah tekrar kan verdim. İlk kanı pazartesi akşam 7 de vermiştim 88 çıkmıştı bugün sabah verdim 190 çık tam 48 saat dolmadan 🥰
tipikbiryayburcu edb06 4-5 gün sonra yap çıkar. Benim yumurtlamanın üstünden bir 11 gün sonra çıkmıştı
nuzunismail Blanchedubois İnceledim teşekkür ederim ilginiz için ama bunu zamana bırakıp öğrenmek beni daha mutlu eder
Mavi_- Kızlar adet döngünüz 28 gün mü adetime tam 5 gün var adet olacakmışım gibi ağrılarım var test yapmaya da korkuyorum normal kaset test yapsam şimdi çıkmaz demi
Bfduam Mavi_- benim 26/ 28 değişiyor, korunmayı bırakalı biraz döngü değişti, ben yapmıştım 4,5 gün ince negatifti. Ama bazılarında çıkabilirmiş, sen yinede son iki gün yap moralin bozulmasın varsa da. Ben adet olucam muhtemelen her an olacak gibi sanki.
Mavi_- Bfduam benim de her an olacak gibi karnımın alt kısmı çok acıyo rahim filmi çekildim bu ay acaba ondan dolayı mı ağrıyo diyorum ama