Didemmmmm E-G-E 3 gün vardı canım adet olacak gibiydim. Çok umutsuz yapmıştım. Rabbim 2 kaybımdan sonra inşallah kucağıma almayı nasip eder🙏
E-G-E Didemmmmm allah sağaağlim kocagına almayı büyütmeyide nasip etsin canım bekleyiş o kadar zor ki mucizen sağlıkla doğsun canım 🙏🏻🙏🏻
tipikbiryayburcu Bfduam Ben normaldede çok su içtiğim için sık idrara çıkıyordum ama idrardan ek olarak affedersiniz gazımda çok oluyor onun içinde çıkıyorum
edb06 tipikbiryayburcu normalde 8 gün var ama 15 inde yumurtlama gördüm onun üstüne 14 gün eklersek 6 gün var
tipikbiryayburcu edb06 Sen belirtilerini yine takip et canım gebelikte olabilir bazılarında azda olsa leke ve kan geliyormuş
E-G-E tipikbiryayburcu canım kusura bakma sorularla sıktın seni fakat aklıma takılan birşey oldu ovulasyon testi yaptım demişsin adetten önce adetten kaç gun önce yapmıştın ovu testini birde varsa resmini atabilir misin ?
edb06 tipikbiryayburcu valla anlamadım canım goguslerimin ağrısı arttı lekelenme de bordoya calan bir kahverengi oldu
tipikbiryayburcu Didemmmmm Yaaa hayırlı olsun canım gözün aydıın çok sevindim 😍😍 Kan tahlili yap hemen at bize dee 😍 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
tipikbiryayburcu Bfduam Canım bol bol içmeye çalış vücudunun rahatladığını hissediceksin 🤓 Çarşamba ve cuma kan tahlili yaptırıp haftaya çarşamba doktoruma gidicem o zaman 5 haftalık olcak inşallah kese görürüz
tipikbiryayburcu Didemmmmm Çok sevindim valla ya 😍 sağlıklı şekilde artar inşallah ben yarın tekrar gidicem kan tahliline sende Perşembe mi gidiceksin 🤓
Didemmmmm tipikbiryayburcu evet canım Adet günümde giderim. İnşallah ikimizin de değerleri güzel artar. Birlikte hamileliğimizi de takip ederiz 💕🙏🙏
tipikbiryayburcu E-G-E Olur mu öyle şey canım estağfirullah. Ovülasyon testini pazar günü yaptım adete ortalama 3-4 gün vardı. Kopkoyu çıkınca şüphelenip gebelik yaptım arkasından onda hayali çizgi çıktı. Şu an adet olcakmışım gibi bir his var karın bölgemde bazen aniden sancı vuruyor 🙄 Resmide böyle canım https://hizliresim.com/pkYElI