Mavi_- Bfduam benim de her an olacak gibi karnımın alt kısmı çok acıyo rahim filmi çekildim bu ay acaba ondan dolayı mı ağrıyo diyorum ama
Bfduam Mavi_- rahim filmi ben çektirmedim yorum yapamıyorumda, cektirenler icin post açıp sor istersen. Bende her an olacak gibiyim pek sancı.yok da hani anlarız ya oldu olacak diye, öyle.
Mavi_- Bfduam benim açtığım postların çoğu cevapsız kalıyor 😒 o yüzden açmıyorum artık sen ne zaman adet olacan peki
Bfduam Mavi_- kıyamam ya, bazen oluyor öyle:) Benim bir kaç günüm var, olurum büyük ihtimalle. Seni hatırladım canım, içeriği çok net hatırlayamıyorum da, aylar önce bi öneride bulunmuştun bebek isteyen birine. Ama neydi o hiç hatırlamıyorum:)
Mavi_- Bfduam bilmiyorum canım ben de hatırlamıyorum 😊 inşallah adet belirtileri değildir ikimizde güzel haberleri alalım
tipikbiryayburcu Bfduam Canıım sabah tekrar kan verdim. İlk kanı pazartesi akşam 7 de vermiştim 88 çıkmıştı bugün sabah verdim 190 çık tam 48 saat dolmadan 🥰
Bfduam tipikbiryayburcu hadi bakalım iyi gidiyoruz inş:) Canım sende de her an adet gelecek gibi oluyor muydu ped koymalıyım düşündürtecek?
tipikbiryayburcu Bfduam Aay evet ya ara sancı vuruyor karın ağrısı var. Karnımdaki his adet olcakmışım gibi her an kan gelecekmiş gibi
Mavi_- Bfduam olumsuz düşünme sen de ya ben her ay hayal kırıklığına uğruyorum ama yine de hep bi umut var içimde
Mavi_- tipikbiryayburcu off o his bende de var ya kafam allah bullak karnımın altı ağrıyor ağrıdan ziyade bildiğin adet sancısı yani
Bfduam tipikbiryayburcu hani af edersin adet olacağımız zaman o bölge açık gibi hissederiz ya kan geleceğinde, her an geldi gelecek gibi, öyle mi hissediyorsun?
Bfduam Mavi_- öyle düşünmüyorum da canım hayırlısı bakalım yinede. Senin kaç ay oldu korunmayalı? Haberenin verirsin sonucu, inş kalbindeki olur
tipikbiryayburcu Bfduam Ben daha çok kasıklarımda ağrı hissediyorum canım. O bölgedede hafif baskı varmış gibi
Bfduam tipikbiryayburcu canım nasılsın, nasıl gidiyor? Beyaz akıntım var demiştin belirti olarak, kaç gün önce gelmişti adet gününden önce ve kaç kez gelmişti ortalama?
Pelinmutlu nuzunismail adetinin üzerine başlangıç tarihinin üzerine sayacaksın yani 14 gün say canım tam 14. Günü ilişkiye gir bu çok iyi bi hamile kalma yöntemi.
Mavi_- Bfduam 7 ay önce kürtaj oldum 7 aydırda deniyoruz işte ilk ay kisti eritmeye çalıştık 4 ay boyunca da klomen letrozol kullandım olmadı yinede
Bfduam Mavi_- geçmiş olsun, üzülmeni istemem hatırlatma olmasın da, sıkıntı neydi düşük oldu? kist her zaman engel olmuyor sanırım, ilaçla mı eritmeye çalışıldı? Benimde 7 ay olacak korunmayalı.
Mavi_- Bfduam teşekkürler canım 2 yıla yaklaşacak evliyim ilk 6 ay korunmuştum bıraktıktan 4 5 ay sonra hamile kalabildim boş gebelikti maalesef sonra kürtaj oldum kürtajdan sonra kist oluştu sonra polikistik over teşhisi konuldu kistler eridi 2 ay da çok şükür dhaa sonra tedavi görmeme rağmen olmadı doktorum bi de rahim filmi çekelim dedi sol tüpüm tıkalıymış açıldı bu 6 ay içerisinde hamile kalman çok yüksek oran dedi ama bilmiyorum
Bfduam Mavi_- hadi bakalım inş güzel haberlerini bekliyoruz. Sabah bi arkadaş rahim filminden sonra kasıklarda ağrı olur mu diye sormuştu, bende sana yöneltmiş olayım sorusunu, normal mi ağrı hissetmesi?
Mavi_- Bfduam ben her zaman kasık ağrısı hissediyorum nedense kürtajdan sonra doktora sordum yumurtalar büyüdüğü için geriliyor ağrı yapıyor dedi rahim filminden sonra kasık ağrısı olacağını sanmıyorum ama yumurtalrla alakalı bir şey o diye düşünüyorum
Bfduam Mavi_- ya onu soyleyen senmişsin seni sana söylerim dedim:) Farklı bi topikte sorulmuştu bu rahim filmi sonrası ağrı şimdi döndüm ona yazmak için bi baktım senmişsin:) dejavu olduk:)