asyahumam Gozde2019 mecbur yiyorum ben marketten alıyoruz köylü yok tanıdığımız yapanim da yok napalim 😊
Ayku6138 Leylarana Hamileliğimin 33 günü daha yeni öğrendim 🙈 Bol bol meyve yiyorum kefir içiyorum olabildiğince sebze akşamlarıda bir tane sade soda ☺️
miskokulum1 ElifDenizA benim de canım dediğiniz gibi ekşi ve tuzlu istiyodu sonuç kız🤩 hakkınız da hayırlısı 😊
ElifDenizA miskokulum1 yaa 😍😍 hadi inşallah çok amiiinn diyim bende o zaman🙈🙈 Rabbim sağlıkla tatlı kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin 😍🙏🏼 🧿
miskokulum1 ElifDenizA çok teşekkür ederim. 😊 İnşallah sizde miniğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız 🤲😊
Annesininkuzusu01 Leylarana Sabah:Sucuklu yumurta,peynir,zeytin, domates, dereotu, tambuğday ekmeği Öğle:Köfte,salata,ayran Ara Öğün:Ceviz Akşam:Mercimek Çorbası, patlıcanlı kabaklı türlü🥰
Hamide_Ahmet M_Duman_ bna da verdi kullanıyorum ayrıca folık asitte kullanıyorum ama bulantı dan dolayı AC kalıyorum ilacı da mecbur ıcmem gerekıuo
Lezginka EgeAlya 180c önceden ısıtılmış fırında 20 dk kadar ara ara karıştırarak rengi koyulaşıyor, mis gibi kokuyor, piştiğini anlarsınız 😊
mavi_inci Sabah; yulaf, süt,muz ve ceviz öğlen; çorba, haşlanmış sebze ve yoğurt. ara öğün: 2 wasa, 2 dilim peynir ara öğün: 1 meyve, fındık akşam: etli veya kıymalı sebze veya balık , salata, 1 wasa Son ara öğün; 1 çay bardağı kefir bu hafta bu şekilde.