aysenur-25 1prensesveprensannesi bizimde oğluşumuz olucak Allah nasip ederse isminide ÖMER ASAF koyucaz
1prensesveprensannesi aysenur-25 Bekarken hep derdim bu ismi koyucam diye de evdeki hesap çarşıya her zaman uymuyor güzelim ya 😂😂😍🥰
Minik1234eli 1prensesveprensannesi benim çocukların ismleri Doğukan Özkan bu da benim yeğenlerime taktıklarım göktuğ Gökmen beylercan
1prensesveprensannesi Minik1234eli uyumlu olmuş bende kızımla uysun istedim ama bulamadım pek kızımın adına uygun 😬😍🥰
Kader63ismail 1prensesveprensannesi ikiside cok guzel canim benim 6 yasinda oglum var simdide kizim olucak erkek olsaydi barlas koymak istiyodum
1prensesveprensannesi Kader63ismail teşekkür ederim kuzum ya Barlas İn anlamı neymiş ki çok hoş geliyor kulağa 🥰
1prensesveprensannesi ogrencianne35 zorluk bakımından düşününce öyle kuzum da bide tatlı yanını düşününce yapası geliyor insanın bak demedi deme 😂😂😇🥰
Didi6 1prensesveprensannesi Timur çok güzel bence 💙 Timurhan’ı daha önce duymamıştım ama o da güzel. Tunahan da olabilir
1prensesveprensannesi Didi6 HAN o biz ekledik kızımın adına da uysun diye ama benim gönlüm şuan Alparslan a daha yakın 😇😇😍
1prensesveprensannesi BurcuKubra 3 Eylül gibi duruyor kuzum hayırlısı ile alalım hepimiz inşallah kucağımıza 😇🙏🏻🙏🏻😍
1prensesveprensannesi fpkprensesim Şimdi bu duruma nasıl Bi karşılık versen şaşar kalırsın kuzum valla ne diyim 😍🙏🏻
fpkprensesim 1prensesveprensannesi boşver balım güneşi ben istedim zaten yine istediğim oldu güneş gibi içimi ısıtcak yavrum🥰
1prensesveprensannesi Symazturk izlediğim dizi de gördüm bende bu ismi gerçekten güzel bir isim 🤔😂😂😂🙏🏻