Burculi06 1prensesveprensannesi alparslan güzel bence☺️ Bende araştırıyorum ahlas ismi çok hoşuma gitti dinimizde anlamıda çok güzel ama arapça kökenli olduğu için telafuzu zor anneler babalar bile hala doğru düzgün söyleyemedi bende vazgeçicem sanırım eski Türk isimleri benimde hoşuma gidiyor Atilla falan ama daha karar vermedik çok zor isim seçmek
1prensesveprensannesi Burculi06 evet başka arkadaşlarıma düşünürken kılavuz gibiyim ama kendimize gelince kalakaldım kuzum ya 😇🥰🥰
1prensesveprensannesi aysenur-25 Bekarken hep derdim bu ismi koyucam diye de evdeki hesap çarşıya her zaman uymuyor güzelim ya 😂😂😍🥰
1prensesveprensannesi Minik1234eli uyumlu olmuş bende kızımla uysun istedim ama bulamadım pek kızımın adına uygun 😬😍🥰
1prensesveprensannesi Kader63ismail teşekkür ederim kuzum ya Barlas İn anlamı neymiş ki çok hoş geliyor kulağa 🥰
1prensesveprensannesi ogrencianne35 zorluk bakımından düşününce öyle kuzum da bide tatlı yanını düşününce yapası geliyor insanın bak demedi deme 😂😂😇🥰
1prensesveprensannesi Didi6 HAN o biz ekledik kızımın adına da uysun diye ama benim gönlüm şuan Alparslan a daha yakın 😇😇😍
Pelin__1 1prensesveprensannesi bizim de oğlumuz olacak Teoman koyucaz adını😊 Timurhan’ı daha çok beğendim ❤️
1prensesveprensannesi Pelin__1 Teoman diye bir sanatçı var sırt onu sevmediğim için koymazdım ama düz bakarsan çok güzel bir isim kuzum😇😇😍
Ayse2011 1prensesveprensannesi bende aslan diyordum burcu aslan olucak diye ama kafam karışıyor. Karan,demir, yaman,doruk,kıvanç,ateş,berke gibi isimlerde kafamda dolanıyor da dolanıyor. İnşallah bende karsr verebilirim 🙂
1prensesveprensannesi Ayse2011 aklında baya isim var güzelim senin seçmen daha zor gibi hepsi de birbirinden güzel ben bile hangisini söylesem şaşırdım inan ki 😇🥰😂