1prensesveprensannesi ogrencianne35 tek de olsa ikisinde olsa bence güzel uymuş ikisinde çok hoş isim 😇🙏🏻 ayroyetten emin ol öyle Bi cesaret geliyorsun ki Bi gaza geliyorsun ki ben gibi 2. Ciyi karnında buluyorsun gülüm 😂😂😂🥰
1prensesveprensannesi fpkprensesim o kadar mı diyorsun kuzum ya valla işin zor senin bişey söylerken 2 3 4 falan düşünmen lazım belli ki 😂😂🥰
fpkprensesim 1prensesveprensannesi aslında ilk o efna lina demişti çok hoşuma gitmişti kabul ettim ben güneş deyince güneşte kaldı hem fikrin benden çıkması hem hoşuna gitmesi yetti kendi istediğini bile beğenmedi değişik benimki valla 😂
1prensesveprensannesi Gamzeoztrk çok iyi yapmışsın kuzum çok teşekkür ederim bir sürpriz yapıp bunlardan birini de koyabilirim belki 😂😂😇🙏🏻
BurcuKubra 1prensesveprensannesi Aras isminide çok beğeniyorum ama kuzenimin bebişinin adı o yüzden Dorukhan da karar kıldık😀 sizin doğum ne zaman Allah izin verirse😊
1prensesveprensannesi BurcuKubra 3 Eylül gibi duruyor kuzum hayırlısı ile alalım hepimiz inşallah kucağımıza 😇🙏🏻🙏🏻😍
1prensesveprensannesi fpkprensesim Şimdi bu duruma nasıl Bi karşılık versen şaşar kalırsın kuzum valla ne diyim 😍🙏🏻
Symazturk Hiç kimse Sencer dememiş kızlar öyle bir düşüncem var ama henüz sadece düşünme aşamasındayım😀 beğenirseniz fikir olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😇
1prensesveprensannesi Symazturk izlediğim dizi de gördüm bende bu ismi gerçekten güzel bir isim 🤔😂😂😂🙏🏻
happypregnant29 ozlemzkn aynen benimde çok sevdiğim bir isimdi ilk gebeliğim erkek olduğunu öğrendik Ömer dedik hemen 😍