1prensesveprensannesi haziranin25i kayınpederimin adı Ali o da benim adımın yanına başka isim koymayın kızım dedi başka isim koyun dedi 🤦🏻♀️😇
haziranin25i 1prensesveprensannesi himmm anladım kuzum 🤗 Hangi isme karar verirseniz verin huzuruyla büyüsün miniğiniz 💜🌺
Berfininannesi 1prensesveprensannesi Kız ismide var tabi ben imran ismini çok seviyorum kuranda ali imran süresi imranda meryemin babası kız da tercih eden var erkekte🙂
1prensesveprensannesi Berfininannesi hımmm bak yeni bişey daha öğrendim ben sadece kız olarak biliyordum ama gerçekten de kızlarda daha güzel duruyor bence kuzum bir de İmran yerine daha çok Ümran diyorlar 😇
1prensesveprensannesi kkuubbrraa Bi ara değişik Bi isim söyledi izin versem koyucaktı Hamza ya da haydar gibi birşeydi 😂
kkuubbrraa 1prensesveprensannesi o isimler bana çok ağır geliyor özellikle hamza moda oldu zaten her yerde var 😂
BurcuKubra 1prensesveprensannesi Ahaha olsun canım ne olcak birbirimizi tanımıyoruz bile yakın çevremden biri koyacak olsa sinir olurdum ama siz beğendiyseniz sıkıntı yok😀
fpkprensesim 1prensesveprensannesi eşimde o var bi şey hoşuna gittiyse o olacak inattan değilde kararlılık diyelim kaf karışıklığını sevmez oldumu oldu bitti gibi 😂
1prensesveprensannesi fpkprensesim o zaman prensesin hayırlı olsun adıyla yaşasın mı desek acaba 😂😂😇😇🙏🏻
Gamzeoztrk Karan Aras olacak inşallah oğlumun ismi 🥰 Doruk Poyraz Arden Uras Buğra Ediz Ayaz isimlerinide beğenmiştik ✨✨
1prensesveprensannesi Gamzeoztrk ilk defa biri bu kadar isim dizdi bana 😇🥰 ama hepsi yeni isimler dimi 😇😂
kkuubbrraa 1prensesveprensannesi ben daha 4 . haftadayım ama benim de bir kızım bir oğlum var nasipse bu 3. ve inşallah sonuncusu 😂
BurcuKubra 1prensesveprensannesi Aras isminide çok beğeniyorum ama kuzenimin bebişinin adı o yüzden Dorukhan da karar kıldık😀 sizin doğum ne zaman Allah izin verirse😊
fpkprensesim 1prensesveprensannesi amin inşallah 🙏🏼🥰 diyelim canım bizimki değişmez yanına isim bile kabul ettiremiyorum 😂 allah razı olsun inşallah sizin paşanın ismide biran önce karar verilip sağlıkla gelir 🥰
ogrencianne35 1prensesveprensannesi erkek olursa Atlas olsun istiyordum hep sonra emir sultan türbesinde dua etmiştim oğlum olursa adını Atlas Emir koyacağım diye ama kızımız olucak 😂 cesaret edip 2.yi doğurursam eğer oğlan olursa adı belli 😂
1prensesveprensannesi ogrencianne35 tek de olsa ikisinde olsa bence güzel uymuş ikisinde çok hoş isim 😇🙏🏻 ayroyetten emin ol öyle Bi cesaret geliyorsun ki Bi gaza geliyorsun ki ben gibi 2. Ciyi karnında buluyorsun gülüm 😂😂😂🥰
1prensesveprensannesi fpkprensesim o kadar mı diyorsun kuzum ya valla işin zor senin bişey söylerken 2 3 4 falan düşünmen lazım belli ki 😂😂🥰