Kamilia Gif 😂😂Benim gibi sabırsız insana demeyin böyle şeyler ya ,çatlıcan artık😃🙌🏻sağlıkla gelsinlerde tabi orası başka
sinem_a Kamilia bende çok sabırsızım uyku bile uyuyamıyorum bazen heyecandan ama yapıcak bişey yok bekliyoruz
Sermec27 Bittercikolata ya canım görmüşken yazayım dedim erikli marka aldım bugun ama yinr acı geliyor bana tadı ya sanırım hazır sular benim damak tadıma uymuyor 🤭🥰
Bittercikolata Sermec27 Allah Allah vallahi ben çok bayılarak içiyorum hatta zam yapmışlar değiştirsek mi markayı falan diye düşündük ama vazgeçemedim erikliden😂 dediğin gibi herkesin damak zevki farklı 😊
didemblr Kamilia hem de ne naz bir de kız bebek erken doğar diolardi 😅 haftalardır beklentiden kafayı yicem her gün gelir mi gelmez mi diye diye bugunlere getirdi bizi sağ olsun 😅😁😍
Betuldoksan Kamilia ben ilk kızım 35 haftam da doğdu simdi tekrar kizim olacak 20 haftaligiz bakalım bu kızım nezaman doğacak 🤣🤰
ada94 Kamilia yok ya benim kız 40. Hafta da bile zor geliodu:)) neyseki sezeryan oldum da aldım kucağıma hemen :)
Tugba1421 Kamilia benim kızım 41+1 gelmişti daha doğrusu gelmek istemedi ama suni sancıyla zorla 41+1 ’le doğurdum kızı erkeki farketmiyor oğlumda 39+2 de geldi suyum gelmişti şimdi 3.bebegimi bekliyorum bakalım bu nasıl gelecek