Nuray23 Oyle diyolar ama insallah erken gelmez. Benimde kizim olucak allahim nasip ederse. Suan 34+6yim😊 en azindan 39u gormek isterim😁
elifkurt96 Kamilia Sanmıyorum benim arkadaşımın kızı oldu geç bile yaptı doğumunu benimde kızım olacak inşallah zamanında olur diyelim 🤗🤗
150_gelartik Kamilia benimki de kız 33 hafta olduk. 4 hafta sonra gel kızım diyorum çok bekletme 😊 inşallah geç gelmiyorlardır
23Zumra Kamilia evet hatta artik randuvu vermislerdi dogmasa diye sunni sanci vericez 42 de ama 41.2 de geldi minnosum hatta gelmeye de asla niyetli degildi acilmam olmasina ragmen dogmadi da acil sezeryana alindim 🤣
mom101 Kamilia 40+2 haftada doğdu benim kızım birde 32-34 haftalarda erken doğum riskim vardı😂kim bilir erken doğum riskim olmazsa belkide 42-43 haftayı beklerdi😂
NAZ2333 Kamilia hurafeeeeee benim kizim 42 haftalik dogdu tabii degisebilir allah bilir canm boyle seylere takilma vakti geldi mi durmaz🤗simdi oglusumu bekliyoruz allahin izniyle saglikli dogumlar bi avazda insallahhh
Mucize23 Kamilia yalannnnnnn bacim yalan 39 dayim ne gelen war ne giden bazi şeyleri yemekten içimde agaci çıkacak ama ne fayda gelmio o yüzden batıl inanc 😂😂😂😂
Nurcihn Kamilia alakası yok bence ya kızı erkeği yok canım ben kızımı 40+3 te doğurdum baya bekledi yani oğlumla şuan 35+3 üz bakalım kaçta gelcek☺️😀
Zumra45 Kamilia ınanma canım rabbım bılır ılk kızım 37 de ıkıncı kızım 40 haftada geldi suanda 35 olduk oglumla bakalım bu nezman gelıcek rabbım sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın inşalahh 🌷🌹🥰🤭💐