kayramom1 Mumyy xiaomi mop pro kullanıyorum büyük rahatlık bir oğlum var birde yeni hamileyim normal süpürgeyle evi haftada 1 kez süpürüyorum
pia34 Gullll35 ben de özellikle mopsuz istiyorum makinenin performansı düşürdüğünü duydum çünkü. sizinli tam olarak hangi model acaba kodu falan var mı?
Gullll35 pia34 xiaomi mi vacuum cleaner. Heps buradadan ağustosta 2900 e aldım şu an hepsi buradada 2300 olmuş
kayramom1 Mumyy evet ama halıları kaldırıyorum kaldırmaz sam halıyı da siliyor telefondan ayarlanabilir ama hic gerek yok kaldırıyorum siliyor güzelce
Ahsenleyl Mumyy 1 aydan fazla oluyor alalı diğer süpürgeyi hiç açmadım gerek kalmıyor o kadar güzel süpürüyor ki hele çalışan bir insansanız velinimet💕ben çok çok memnunum çok
minnakimmm Mumyy valla kuzum bizde de var uzun zamandır gayet de memnunuz eşim de bende çalışıyoruz akşam eve gittiğimizde en azından süpürúlmús temiz bir eve gidiyoruz
Gullll35 cansucansu0 xiaomi mi vacuum cleaner benimki eylülde 2900 e aldım şimdi 2300 e düşmüş hepsi buradadan
Sevmmmm Mumyy ben kullanıyorum Xiaomi mop adı. Memnunum evimi istediğim zaman telefondan tuslayarak temizliyorum çok rahat ediyor insan. Hamileydim aldığımda gerçekten çok rahat ettim
Mumyy Eminos123 ay inşallah ben de memnun kalırım çünkü çok dar zamanda olmamıza rağmen bütçe ayırdık pişman olmam umarim
aynurcalti Mumyy ben kullanıyorum ve aşırı memnunum tabi ki tek başına o yetmez bğyük süpürge olması lazım koltukların aradı için falan ama bn aldıktan sonra ayda bir kez büyük süpürgeyi açıyorum
Eminos123 minicikanne yani evimin her yerine giriyor heryeri supuruyor neden bide haftada makine acayim ki