Neseli5 Ellemm anladım canım doktora sordun mu sancıyı filan, bende magnezyum olsun diye Beypazarı maden suyu içiyorum günde 1 tane
Mandalina91 Neseli5 maden suyunu birçok kişi önerdi ben hiç içmedim normalde de sevmem zaten. Ama gebelikte çok iyi olduğunu da bilmiyordum
nes2009 Aysekrcy bu bende de var. Bende oturarak çalışıyorum ister istemez kendımı dinliyorum korkuyorum sankı aldıgım nefes yetmıyor gibi
Sibelrx meryemerdemir minik tekmeler arada atiyo o kadar sizdede oylemi 20 hafta 2 gunluk bizim kiz 🙂 kizlar gec hareket esiyomus galiba
Ddmbcglu Sibelrx bizde 20+4 ama benimki çok hareketli dışardan belli oluyor artık karnımda tekme attıgı hareketlilik oluyor ve genelde alt tarafa doğru atıyor ağrıtıyor 😌herkeste farklı oluyor ama tabi değişiyordur normaldir sizinde yani
Kediannesi123 Tugbanida benim önce çok hareketli başlamıştı şimdi gün içinde bi kaç defa hareket hissediyorum sadece bazen gün içinde hiç olmadığı da oluyor 😄
Sevdes 21Busra21 bizde 20+5 olduk ve benim de belim tutuldu 3 4 gün oldu azcikk hafiflese de hala da geçmiyor ve bayağ zorluyor beni 🤦