Haticetalan Cicekler 19+4 olduk bugün aynıyız sizinle ❤ ilaç kullanıyorum bnde kusma için yoksa çok kötü😥
Ddmbcglu Sibelrx bizde 20+4 ama benimki çok hareketli dışardan belli oluyor artık karnımda tekme attıgı hareketlilik oluyor ve genelde alt tarafa doğru atıyor ağrıtıyor 😌herkeste farklı oluyor ama tabi değişiyordur normaldir sizinde yani
Ddmbcglu Sibelrx ozaman normal demekki tedirgindim biraz ama sizinde alt tarafa doğruysa. benm ılk oldugu için tecrübesizim yukarıya cıkmadı belki daha ondan
tbaa raiko öyleyse sizin de 11 Temmuz 😌 bir hanımefendi daha vardı , ne tesadüf sağlıkla gelsinler kuzucuklar. Cinsiyet nedir?
Mandalina91 Neseli5 maden suyunu birçok kişi önerdi ben hiç içmedim normalde de sevmem zaten. Ama gebelikte çok iyi olduğunu da bilmiyordum
Neseli5 Mandalina91 burada çok post var böyle yorumlar filan bende doktoruma sordum içebilirisn sıkıntı yok demişti günde 1 tane içiyorum sizde danışın isterseniz doktorunuza
Ddmdzmn Bugün tam 22+0 geceleri gaz sancılarım oluyor ama yapacak bişey olmadığını söylediler çekiyorum mecbur onun dışında sarı-beyaz akıntım olmaya başladı özellikle spor yaptıktan sonra çamaşırımda ıslaklık hissediyorum bugün kontrolüm var soracağım inşallah bir sıkıntı yoktur
Peraaaa Masalannesii tek değilimişim.. 20+0oldum ama iştahsızlık devam ediyor.. Umarm iştahm açılır sizin gibi
Masalannesii Peraaaa geçer canım bu iştahsızlık hamileyken bir gün bir günü tutmuyor bakmışsın bugün çok istahsizsin ama yarın iştahın son derece yerinde olur
mothers_baby2021 21+4 olduk 🥰🤲🏻🧿 benim sağ kasık ağrıyor .2-3 gündür sola dönerken baya zorlanıyordum .Dün iyiydim. İnşallah hep bu ağrıyı çekmem.Zorluyor beni .Yatarken,otururken. Alışverişe başladınız mı kızlar?
nurdane3504 21Busra21 22+3üz çok şükür gayet iyiyiz bebiş beni hiç üzmüyor şu ana kadar hiçbir rahatsızlığım olmadı maşallah diyelim 🤗😄
Hatcik2000 20-4 bizde valla bn yeni hissediyorum hareketlerini oda çok az bide çok aşada kızımda hiç böyle değildi tedirginim valla mide bulantısı kusma hiç bisiyim yok bnm gibi olan varmi