Uuubeybi 21+3 olduuk ,çok şükür detaylı ultrasonuda sağlıklı bı sekilde atlattık çok rahatladım darısı sizlere🙏 bı sol bı sağ yatmaktan kalçada ağrı oluyor,bir de tansiyonum düşüyormuş hissi ama buna şükür allah başka dert vermesin .
Betuledem Yasinimm suyun boşaldığını nasıl anladınız? İlk hamileliğim, akıntım da var su mu akıntı mı ayırt edemiyorum.
Aleovera Yasinimm akıntıdır belki su boşalsa 3-4 damla olur mu? Çünkü bn günlük ped yerine peçete kullaniyrm ve bildiginz su gibi islaniyor
Haticee0393 Aleovera benimde öyle oluyor hergün 22 haftalığız doktorum baktı suyumda azalma yok akıntıdır dedi
Betuledem Aleovera ben de bazen peçete koyuyorum dediğiniz gibi ıslanıyor, iç çamaşırım da ıslanıyor ama kuruyunca sarı/beyaz bir renk alıyor. Bazen burada yorumlarda okuyorum su olsa kuruyunca hiç bir leke iz kalmıyormuş. En son geçen hafta ultrasonda da suyun normal dediler aksa heralde belli olurdu ama yine de tedirgin oluyorum
mervegnr Betuledem aynısını bende yaşıyorum canım kuruduğunda rengi çok açık sarı gibi oluyor. Sanırım su değilde hormonel akıntı 😊🤲
Masalannesii 21Busra21 20+1 deyiz minik kızımla 8lk gebeliğim o yüzden mide bulantısı halsizlik bunlar çok fazla oluyordu 2 haftadan beri iyiyim çok şükür iştahım açıldı yavaş yavaş kilo almaya başladım 😂😂🤭
Peraaaa Masalannesii tek değilimişim.. 20+0oldum ama iştahsızlık devam ediyor.. Umarm iştahm açılır sizin gibi
Neseli5 Aysekrcy hımm anladım canım geçmiş olsun inşallah, benimde devam ediyor 4 gündür bakalım ne zaman düzene girecek