Elibes Gulsah94 benim 1 Şubat çarş gittik keseyi gördü dr ama kalp atışını duymadık haftaya cuma gideceğiz çok heyecanlıymış beklemesi 😍
Babybaby12 Kubra25_26 giytim oda aynı şeyleri söyledi şuan kanamam var doktor bugün bebeği kesede göremedi bide kese boş dedi
Gulmom Merhaba ben pazartesi adete göre 5. Hafta oluyorum beta da 2.400 falan olacak ınsallah Boyle giderse , kese görürmüyüz acaba 👀😊
Alyalina55 Gulmom suan gorunur kese bnde 5 haftalıgım beta dun aksam verdım 2326 cıktı bugunde keseyı gorduk ☺️🤲
Alaca Rus_kusu Rus_kusu senle aynı bende dün gıttım duydum bebısımın cınsıyetını merak ediyormuşum 😘😘ben cok merak ediyorum
Rus_kusu Alaca bende çok merak ediyorumm ama anneler hissedermiş oğlum olacak gibi doğuyor hep içime yine de Allah bilir tabi 😂
Feda Babybaby12 muhakkak başka doktora gidin. Ben geçen hafta gittim ikizdi dün gittim üçüz dedi. Ve üçüncüden emin olmak için çok uğraştı. Birinin kalp atışını duyduk diğer ikisini duymadık. Belki geç döllenme olabilir dedi. Sağlıksız da olabilir ama sabredip takip edeceğiz dedi. Beni çok rahatlattı. 2 hafta sonraya da gün verdi. Çok minik yapıdalar. Sen canını sıkma dua et. Başka bir doktora git bence
Babybaby12 Feda duyamadık kalp atışı şuanda kanamam vat dokyor düşer dedi bebeği kesede göremedik dedi kesenin yapısı bozulmuş
Tugba_D Gulsah94 ben 6+1 de gittin duyamamıştım şimdi pazartesi gidicem 7+4 oluyorum duyarım heralde diye düşünüyorum