Babybaby12 Gulsah94 evet yarın yinede gideceğim lekenme oluyor kalp atışı olmayan çocuk bence büyümez
Babybaby12 tugbakaragul evet pazartesi yapılan ultrasyonda nokta kadar 3 gün sonrası dahada belirginleşmiş ama bana dediği gel kürtaj yapalım haftaya düşmesse sağlıksız ölü gebelik dedi
ylz12 Dilekcnkn ayyyy yarinnn bendeee gidicem aklimm yerinden cikicak cildiricak gibiyim 6+4yiz bizde 👼
Dilekcnkn ylz12 geçmiyor zaman gerçekten bilirim o bir haftalar bir yıl gibi inşallah sende duyarsın o minik kalbin sesini içinde bir kalbin atması harikaaa bir duygu ☺️
Ulku3838 Rus_kusu biz aynıymız ama benim bebeyim kese boşmuş 6 hafta 5 günlüken gitim kese vardı bostu kalp atışın duymak için gitmiştik ama kürtaja aldılar riskli gebalik diye 😭
Rus_kusu Ulku3838 geçmiş olsun canım allahım hayırlı sağlıklı gönlünde olanı nasip eder inşallah üzülme isyan etme dua et vardır bundada bir hayır 🤲
Ulku3838 Rus_kusu oyle ama kalp atışı için çok erkenn diyorlar burda okudum ama ben 3 doktora giti 3de aynı seyi dedi almamız gerekiyor hemen dedi
Dilekcnkn ylz12 bende öyleydim çok şükür birşey çıkmadı inşallah seninde öyle olur mutlu bir şekilde dönersin zaten test yapıyorsun acaba kesin hamilemiyim sonra bebeği görene kadar bekle sonra kalp atışı ahh ahh
Nzl1234 HappyMom 7 haftalık ta duydum çok minikti ama hayatımda duyduğum en güzel sestir 💙oğlum 💙 şimdi tam 17 haftalığız